Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A motoros úriember

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatekintésből elhatározás A 2022. év második fele meglehetősen felemás módon alakult számomra, ami azt eredményezte, hogy év végén tartottam egy részletes visszatekintést az elmúlt év kapcsán. Helyretettem magamban a félrement dolgaimat, következtetéseket vontam le, és végiggondoltam, hogy…..
In Memoriam Gentlemen Riders A napokban a telefonom babráltam, az oly gyakran hanyagolt "Letöltések" mappában próbáltam rendet tenni, és megszabadulni a fölösleges dolgoktól, amik csak a helyet foglalják. Na meg persze nem utolsó sorban a borzasztó nagy rendetlenség okozói is egyben. A nagy…..
A legelső bejegyzésem óta sok idő telt el, de nem eredménytelenül. A legfontosabb talán az elhatározásom, hogy 2022-ben le fogom cserélni a jelenlegi motorom, ami egy Suzuki SV 650 S 2004-ből. Kissé emocionális személyiség vagyok, és csak nagy nehézségek árán vettem rá magam, hogy megváljak majd az…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Létezik egy örök érvényű igazság, ami manapság sajnos erősen háttérbe szorult. Teljesen mindegy hogy utcai cipőről vagy motoros csizmáról van szó, egy úriember nem engedheti meg magának, hogy piszkos lábbelivel lépjen ki az utcára, vagy üljön fel a motorjára. Úgy gondolom, ideje kicsit…..
A motoros úriember Prológus 2021.04.11 20:13:28
Harminckét éves lettem én-meglepetés e költemény...  /József A.- Születésnapomra/ Ha egész pontos szeretnék lenni, akkor most azt kellene itt leírnom, hogy "meglepetés e blog". Meglepetés, mert a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy én egyszer blogot fogok írni...32 éves fejjel... De…..