Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesney nielsen

27 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
matchboxfanatik NRFB 2009.03.08 02:39:00
Válság van! Eljutottunk oda, hogy az általános válság mellet, saját "kis" válságunknak köszönhetően teljesen elvágódtunk a nagyvilágtól. Most már nem az van, hogy általánosan mindenkinek minden drága az íbéjen, most az van, hogy kifejezetten nekünk, kifejezetten…..
lesney nielsen 2009.03.11 15:51:09
@Ikarus256: Na pont az ilyen képekről nem derül ki semmi. Attól függően, hogy citromsárga, vagy narancssárga, óriási eltérés lehet az értékében. Ha így ragaszkodik a nagykönyvhöz, akkor a leírás legyen pontos, ha már a képek szarok. Az, hogy "Ritka taxi" eléggé szegényes. Csak gratulálni tudok az ilyen eladóknak, ezt senki sem fogja megvenni.
lesney nielsen 2014.07.22 20:45:08
@Sam. Joe:

Kedves Sam Joe:)
Hihetetlenül jól esik, hogy ennyi idő után, van aki még gondol rám, és jár erre fele. Természetesen nem tűntem el a föld színéről, és a kisautó szeretet sem tűnt el. Feleségem a tanú rá, hogy minden bevásárlás alkalmával rápróbálok a játék részlegre, hogy hátha találok ott valami csinos darabot. Sajnos már jó ideje csak fantázia terepjáró és munkagép van a matchbox-os dobozokban, ráadásul azok is össze vissza vannak festve mindenféle csicsával.
Jelenleg a munka tölti ki az életem, nyitottam egy 3d nyomtató szaküzletet, és kőkeményen dolgozunk rajta, hogy szeptemberben teljes gőzzel tudjuk indulni. A bitshapes.hu -n azért már látszik mivel is próbálkozunk. Kitudja, lehet, hogy ezután inkább majd gyártom a kisautókat, és nem veszem őket:)
Kívánok minden szép és jót, és a blog ha rajtam múlik örökké itt fog maradni!
matchboxfanatik Dobozfanatik 2009.02.22 01:25:00
Nos, kérem szépen, kezdjük egy kis mentális tornával a mai posztot. Amíg a bevezető mondókám végére érek, lehet találgatni miért, kerül a képen látható doboz közel 10szer annyiba, mint a hozzá tartozó autó. Úgyis mondhatnám, hol van a hiba elrejtve? Az igazán szemfülesek…..
lesney nielsen 2009.08.31 20:10:41
@kollarg: minden info fontos info:)
Jó pár Super Kings-em van, de mindközül ez a legkedvencebb. Öntőformáját 1989-ben faragták ki a legnemesebb svéd acélból (vagy lehet, hogy nem abból…)  Én az enyémet jóval a nagy rendszer reinstall után vettem, egy olyan boltban, ahol senkinek sem kellet, így volt időm…..
Gyakorlatilag lélegzet visszafojtva várok megint egy csomagra, de már nem bírtam tovább tartani. Kell írnom, hogy addig se gondoljak arra, hogy lehet, a postás kisfia tologatja a homokozóban:) Így hát, íme egy igazi kezdő modell, kitűnő startup kit egy leendő regularwheel…..
lesney nielsen 2009.04.05 06:41:52
@Puch: Hello! Ez egy Superfast változat, a Regular Wheel változat az ami ritka. Annak pont olyan kereke van, mint a legujabb posztban szereplő Grifo-nak pl.
Ha olyat látsz íbéjen garantálom, hogy lesz érdeklődő.
Ez a Superfast egyébként teljesen reális áron ment el.
Ami a meg a 3000et illeti nem olyan rossz, de ha tényleg teljesen makulátlan volt, akkor azért többet is érhetett.
lesney nielsen 2009.04.05 22:46:19
@Puch: a regular wheel kifejezes idoszakot jelent ami nagyjabol 1953-tol 1970-ig tartott. Így minden ezido alatt gyartott kerektipus regular-nak szamit. Nem is hinne az ember mennyi valtozat van.

fcarnahan.com/wheels/framepg.html

Ezen az oldalon egy egeszen teljes bemutatot lehet latni.
Nincs olyan hogy atmeneti regular kerek, viszont ugytudom a szakik a superfast elso vekony valtozatait atmeneti kereknek hivjak. De a superfast nem az en asztalom:)
matchboxfanatik Italian Muscle 2009.04.05 06:25:00
Mély levegő, és akkor sorolom: az autó formatervét Giorgetto Giugiaro készítette, aki a Bertone –nél dolgozott. A gépészetért Giotto Bizzarrini a felelős, aki korábban a Ferrarinak dolgozott, ezután megalapította a „Prototipi Bizzarrini” műhelyt, ami szoros…..
Akik figyelemmel kísérték munkásságomat, észrevehették, hogy túlnyomó részben szép amerikai autókat igyekeztem bemutatni. Így hát, hogy kicsit helyrebillentsem az egyensúlyt, jöjjön most egy ronda angol. A brit dizájnerek sokat tanakodtak azon, hogy melyik állat kecses vonalait…..
lesney nielsen 2009.03.22 15:39:33
@Sam. Joe: de mindenki mérvadó:) Egyebkent énis szeretem, szinte megsajnáltam azért vettem meg:)
lesney nielsen 2009.03.22 21:31:51
@Bog Zoo: amikor infot keresgeltem kidobott egyet a vatera 400Ft-ert, viccesen az elado azt írta ritka:)
Ha esetleg megvenned 1000ft-nal ne adj tobbet erte.. de igazabol sztem olyan 600-at ha er.
matchboxfanatik miez? 2008.08.15 01:42:00
ezegy olyan blog, ahol megpróbálom bemutatni legújabb szerzeményeimet és már meglévő gyűjteményemet, és ahol remélhetőleg megpróbálja majd más is ugyanezt tenni..tehát lehet írni, társszerezni, kommentelni, bármi, ha kiderül, hogy van még odakinn más is aki magyar nyelven…..
lesney nielsen 2009.03.17 13:33:14
@Nagy Richárd: természetesen mint ahogy bárki, én is (és te is) tudok vásárolni az ebay.de -röl, ha postáznak külföldre is. Szerintem mielőtt megkérsz valaki mást, próbáld meg egyedül, mert nagyon egyszerű, és kár lenne a pénzedet másnak adni. 3 dologra van szükséged: 1: regisztrálj az ebay.com -on, ez a regisztráció bármelyik ebay oldalra jó lesz. 2: szerezz egy dombornyomott vagy internetes vásárlásra alkalmas bankkártyát, 3: regisztráld ezt a kártyát a paypal.com -on. Ennyi. Ha ezek megvannak néhány klikk egy vásárlás. Tipp: az ebay.de -n elvannak szálva az árakkal, és ritkán postáznak külföldre. Javaslom először mindig az ebay.com -on keress. Ha úgyérzed ezt nem akarod végig csinálni, akkor talán majd tudok segíteni, de először azért próbáld meg.
szirszarjaim Dől 2009.02.26 18:50:00
Csináltam egy ferde, ellenben igen szar minőségű fotót az egyik kisautós szekrényemről. Íme: Az elrendezésbe igyekeztem némi tematikát is vinni, (szemből nézve) bal felül Ferrarik (HW és Shell promó), jobb felül maradék Ferrarik és sztárvórszos Nascar, bal középen…..
szirszarjaim Modern klasszikus 2009.02.10 16:58:00
Ez pedig tegnapi jövevény, de egyszerűen nem bírok betelni a szépségével, az indexes Matchbox-fórumban is megemlékeztem róla, tényleg egy csoda. Be kéne szerezni a párját is, ami egy 71-es Pontiac Firebird. Szóval akkor Shelby GT500 a HW Modern Classics sorozatából: Terápiás jelleggel is ajánlom,…..
matchboxfanatik Desszert 2009.02.04 04:24:00
Igazán könnyű dolgom van most, hiszen a most következő modellről az előttem felszólalók már mindent leírtak itt, és még itt is. Ez az autó gyakori lakója a Matchbox gyűjteményeknek, és nekem is régóta van már belőle egy meglehetősen megviselt példányom, ami az egyik big foot…..
matchboxfanatik Főfogás 2009.01.26 21:59:00
Hurrá, vége. Befejeztem a vizsgaidőszakomat, már csak egy csipetnyi jegybeíras követelő anyázás van hátra és minden rendben lesz. Ideje hát időt szánnom az írásra. Az elmúlt hónapban csak a publikációs folyamat állt le, a beszerzési oldalon továbbra is szorgalmas munka folyt.…..
matchboxfanatik gtX-mas 2008.12.26 02:57:00
Itt az ideje elkezdeni feldolgozni a karácsonyi Matchbox dömpinget. Idén okosan a szüleimhez rendeltem az összest, úgyhogy most a postás volt a Jézuska, és bár nem szeretek ilyet mondani, mégis azt kell mondjam, hogy ezúttal a magyar királyi posta jól teljesített. Minden megjött…..
matchboxfanatik Szóljon hozzá! 2008.12.24 00:42:00
Mivel a költözködésre egyáltalán nem áll rá a szervezetem, választottam egy viszonylag fájdalommentes megoldást a szabad kommentelésre. Mostantól újra bárki kommentelhet, ameddig nem szabadul el a pokol, de csak, és kizárólag a Tovább... után, mert nem akarom, hogy…..
Sajnos mintahogy már biztos észrevettétek, külsősök nem kommetelhetnek innentől kezdve a blog.hu blogjain. Ezt a szabályt azért vezették be, hogy az olyan kisebb blogok mint az enyém, ne foglalják tovább ingyen a tárhelyet ezen a drága szerveren. Amikor nemtetszésemet fejeztem ki…..
matchboxfanatik Vényolc 2008.12.16 03:18:00
Van, amiből soha sem elég. Az izomautók is ebbe a kategóriába tartoznak. De ami a hengerek számát illeti, a nyolc talán épp elegendőnek tűnik. Simán el lehet vele menni a legközelebbi mcdonaldszig egy shékért például. A v8 egy igazi kult motor, egy v8as hangját mindenki megismeri,…..
szirszarjaim For sale 2008.12.14 13:14:00
Tegnap az alábbi ötösfogatot sikerült beszereznem, de csak kettő miatt. Szóval a fekete GTO-n és a cabrio Camarón kívül a maradék eladó. Mondjuk 400 Ft per darab áron.               ..
Minél többet nézegetem az HW weboldalakat, annál többet szembesülök vele, hogy még nagyon az elején vagyok a gyűjtésnek... Jó hogy a 2008-as sorból alkalomadtán sikerül beszerezni egy-egy példányt, hol a Játékszigetben (erősen ajánlom!), hol a Tescóban, hol az Auchanban, de a korábbiak beszerzéséhez…..
matchboxfanatik Lowrider 2008.11.22 01:59:00
Az előző kétajtós amerikai kupé, nem nyerte el maradéktalanul mindenkinek a tetszését, sőt azt is mondták rá, hogy csúnya. Igen, tudom hol laksz! Azóta képzeletben eltelt négy év, 1964et írunk. Nézzük mi változott ez alatt az amerikai autótervezésben. A perverz organikus…..
Kezdjük rögtön egy kis közszolgálati információval. Azoknak, akik nem szeretnek bukmarkolni, es szeretnének lespórolni 5 karaktert, végre eljött a megváltás ideje. Mostantól az oldal elérhető a matchboxfanatik.hu címről is. Szuper, nem? És most jöjjön a mai téma. Ritkán adok…..
matchboxfanatik Az első utolsó 2008.10.23 06:19:00
Megjött végre, mosolyogva hozta a postás, olyan volt az egész, mint egy reklámfilm. Már nem is volt kedvem le b.. teremteni amiért múltkor nem csöngetett be es elküldött a rossz címre. Lehet, hogy nem is ö volt. Aznap talán a gonosz postás volt, és váltják egymást. Vagy osztott…..
matchboxfanatik Connectables 2008.08.18 03:40:00
Véget nem érő szórakozás! Rakd össze mindig másképp! Hívogat a Matchbox Connectables 1989-ből. Aljukon Made IN China, es Pantent Pending felirat, amire gyerekkoromban mindig azt hittem, hogy a darabokat összekapcsoló "patentok" hoz van valami köze. Mostmár tudom, hogy a…..
matchboxfanatik kiez? 2008.08.15 01:50:00
Magamról annyit hogy bemutatom a gyűjteményem. Íme:          Ez a gyerekkori gyűjteményem, es néhány új darab.           Akkoriban kilóra mentem, de azért osszejött néhány szép…..
matchboxfanatik Háttér sugárzás 2008.09.30 01:49:00
Fotóztam, fotosoppoltam, beméreteztem, felraktam, fogadjátok szeretettel. A képeken látható modellek (balról): MB-57b Chevrolet impala 1959-ből, MB-62c Mercury Cougar 1968-ból, MB-31a American Ford station wagon 1957-ből, MB-39b Pontiac Convertible 1962-ből. Widescreen…..
lesney nielsen 2008.10.09 02:39:51