Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delhiböjtje

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs jobb terepe a politikai vagy világnézeti harcnak, mint amikor mi állapítjuk meg mi legyen a terep, hogy nézzen ki. Lásd a focimeccsen adottság, hogy mik a játék szabályai, hol van a kapu, mik a méretei, stb., mindezen senki se harcol, mert aki játszani kezd, az eleve ezekkel az adottságokkal…..
Delhiböjtje 2021.09.10 16:32:46
@chrisred:

buta kis makkancs, nem évekkel ezelőtti a gesztus, hanem évtizedekkel ezelőtti, legkésőbb 68-tól gyakorolt. koppantál
bukta kis makkancs, a rasszizmuson alapuló hatósági erőszakot tényekkel cáfolták, koppantál. ahogy azzal is hogy te csak buta panelmantrázó vagy, nulla tényt prezentáltál. koppantál
BLM-hez: ugyanazon fehérellenes, hazugságokra alapuló ideológia keretében működik mindkettő, majd ténylegesen össze is fonódott a blm-mel (ők is használták, a térdelők egy része is arra hivatkozik stb), szóval ne hazudozz buta makkancs
a térdelést nem tiltják: ja, explicite nem tiltott akkor már csináljuk, hát bocs, ezt számos ballerka témára is lehetne alkalmazni, il. véletlenül sem a szabályozás a hülye
mennyire kis buta fostroll vagy te, édes istenem
Meglepetésemre a regisztráció utáni héten már felhívott a háziorvosom, hogy van lehetőségem COVID-19 vakcinát kapni, élek-e vele? AstraZenecát kapnék...
Delhiböjtje 2021.04.21 01:00:05
@MAXVAL birсaman közíró:

birkancstól nem is várt más senki
1. Ha valakiben fidesznyiket látsz,attól még nembiztos, hogy okosabb is leszel nála. 2.Ahogy a hülyeség ellentéte lehet hülyeség, egy hülye fidesznyiket felfedező inverz fidesznyik még pont annyira lehet hülye,mint egy fidesznyik...
Delhiböjtje 2021.04.16 15:17:58
@Frick László Intézet:

Lázár végig gúnyolódja a fideszt"

egy csomó ostoba jobbos hülyeséget böfög fel, nagy gúnyolás valóban. egy köznyelvi értelemben vett pszichopata, semmivel sem jobb mint orbán
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
Delhiböjtje 2021.04.09 13:16:56
@Frederick2:

mondom, ha ezek tényleg igazak, ha igazak, ez egy leköpnivaló, semmilyen oktatásra sem alkalmas sötét széljobber

telex.hu/belfold/2021/04/09/fekete-europarol-almodo-soros-terv-kellett-az-otoshoz-az-szte-professzoranal

„Tudomásul kell venniük, hogy Én egy fehér, heteró, keresztény férfi vagyok. Néha rasszista, néha szexista. Nyugodtan adják le az órát, ha valakinek valami nem tetszik. Az sem érdekel, ha mindenki leadja az órát, és jövő héten egyedül leszek.”

A következő órákon a következőkről is értesülhettek a hallgatók:

Az ember színe fehér.
Találós kérdés: mi a jó az ebolában és az AIDS-ben? Válasz: Kevesebb lesz a nigger Afrikában.
Az egyetlen civilizációt Afrikában is a fehérek csinálták. A fehér faj képes erre.
Ez a Borkai ügy nagyon szerencsétlen dolog. Szegényt jól tőrbe csalták. Nincs olyan férfi a világon, aki képes nemet mondani, ha egy random nő szájjal közelít. Ezt hölgyeim jobb, ha tudják.
Tudják hogy volt sorrendben Amerika sorvadása? 1) büdös nigger 2) nigger 3) néger 4) afroamerikai. Aztán manapság meg mister president. Mi lesz a következő, egy leszbikus nigger elnök?
Legszebb képsor, amit láttam, amikor az a riporternő felrugdosta a kecskebaszókat a határon.

Más volt a tapasztalata a migrációról szóló tárgy vizsgázójának:

Volt egy tétel, a migráció okai. Ennek kifejtése az órán elhangzottak alapján akkor jó, ha benne van „Merkel elrontott menekültpolitikája”, „a közel-keleti olajsejkek konspirációja”, a „deep state és a szabadkőművesek” a „titkosszolgálati szervezkedések”, és a Soros-terv.

A Soros-terv lényege egy olyan világösszeesküvés, amelynek végső célja a világkormány kialakítása. Ehhez meg kell szüntetni a nemzeteket és létrehozni „a fekete Európát”

A Soros-tervből nem maradhat ki a CEU sem:

Ennek megvalósításához segítséget nyújt a CEU, amelynek a feladata: „azt a szellemi elitet kitermelni, akik megdöntik Orbánt és uralkodnak a jövőben”.
Delhiböjtje 2021.04.09 15:20:46
@Frederick2:

????
én teljesen világos állásponton vagyok: az általam szargresszívnek tartott erőszakos képmutató balos aktivistákat nagyon utálom, és keményen bánnék velük, de pont ugyanilyen keményen bánnék a széljobberekkel is.
hosszú távon pedig egy nagyobb arányban színes európát tartanék kívánatosnak, persze kisebb népességgel, abban az esetben ha minden joguk ugyanúgy biztosítva van mint bárki másnak, a fehér keresztény emberek privilegizálását nem tartom helyesnek, ez a csoport egy egyre csökkenő kisebbség, akik egy részének nagyobb arca van mint kellene és csak azért nem okoz több kárt, mert nem tud.

attól hogy valaki a bűnöző négert meg cigányt utálja, a keményen nacionalista fehéreket sem kell hogy szeresse, sőt.
a kellően visszafogott zsidókat is szeretem, sokat lehet tőlük tanulni, van amiben ellenpélda, de sok szempontból figyelemreméltó nép
Delhiböjtje 2021.04.09 15:22:54
@csi szi:

nem "nem pollkorekt", hanem büdös bunkó böfögés, féligazságokra alapozva.
neked lehet hogy tetszik, normálisabb embereknek meg nem.
ilyesmi már nem szokás ilyen helyeken, jó, itt az ugaron esetleg, de hát ne akarjunk már ugariak lenni
Hajnalban, lakásáról vitték el a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyöt - adja hírül a 24.hu, és itt nyilván csak a kisebbik gond az újságírói takonygerincűség, mivel "vírustagadó" nem nagyon létezik, és ha mégis, Gődény garantáltan nem az. Sokkal nagyobb baj a tény amiről hírt adtak, ugyanis…..
Delhiböjtje 2021.03.10 19:19:59
@Frederick2:

alternatíva lehet, persze, csak kérdés, mennyien szavaznak rá.
igazából aki nagyon-nagyon keményen ellenzi az isztambulit, a migrációt és hasonlókat, az vagy fideszre, vagy mihazánkra szavaz, meg persze vannak a tőlük szélsőségesebbek.
vagy nem is szavaz, nem is annyira érdekli
a többi meg ellenne egy ellenzéki összefogással is, vagy vár a csodára
nyilván nem mindenki, de akik nem, azok szerintem nincsenek olyan nagyon sokan.

@Deansdale:

de amit te szeretnél, az mai terminológia szerint széljobb, nem csak a ballib, a szimpla konzervatívok sem azt képviselik.
Delhiböjtje 2021.03.10 19:23:11
@Frederick2:

pártot bárki alapíthat.
de azt hinni, hogy csodálatos pártok jönnek, az összes régi-mai arc nélkül, csodavárás.
esetleg ha a fidesz szakad, létrejön egy új jobbos párt, vagy pl. felbomolhat az mszp, stb.
de nagyon-nagyon jelentős változás nem lesz.
akinek ma az összes, tényleg az összes rossz, az jó eséllyel 10-20 év múlva sem talál jobbat.
kizárni nem lehet, de a valószínű ez.
Delhiböjtje 2021.03.10 19:48:47
telex.hu/belfold/2021/03/10/jobbik-kilepett-politikusok-ellenzeki-elovalasztas-orszaggyulesi-valasztasok-partalapitas

Egymás után jelentik be új pártjaikat a Jobbikból kilépett képviselők
Toroczkai, Volner és Bencsik után Varga-Damm Andrea is pártot alapít. Egyikük se kér az ellenzéki összefogásból, és alternatívát ígérnek azoknak, akik nem tudnak választani a Fidesz és a baloldal között. Bana az összefogáshoz csatlakozna, Farkas a függetlenségben hisz.
  Sokadszorra írom le: a magam részéről nagyon bírom Puzsér Robit, rengeteget tanultam tőle. Van azonban egy-két olyan kérdés, melyet valamiért képtelen reálisan látni.   A minap a hét fő erényről folyt a diskurzus az Önkényes mérvadó című rádióműsorban, itt hangzott el Puzsér részéről a…..
Delhiböjtje 2021.02.23 01:05:01
@kodacx:

így van. más kérdés, hogy a különbségek jelenlegi tudásunk szerint szükségszerűek, nyilván hierarchia hatalom egyenlőtlenség stb nélkül nem lehet emberi társadalom.
de amit itt egyesek nyomnak az egyenrangúságról, pont a lényeget figyelmen kívül hagyó propaganda vagy, ha tényleg elhiszi, illúzió.
Delhiböjtje 2021.03.08 14:48:05
@G. Nagy László:

ilyen vagy pl. te, pár egyszerű hipotézisből építed fel az egész világszemléleted és nyomod gépiesen.
nem túl igazalmas, eredeti, egyéni, bölcs, józan, reális, stb.
Deansdale Boldog Karácsonyt! 2020.12.24 11:12:41
...és egy jobb új évet, mint ez volt :)..
Delhiböjtje 2021.02.27 14:32:57
@F. Szabó:

Statisztika a világ átoltottságáról. Toronymagasan kiugrik Izrael..
Valós kép arról, hogy kinél van a világ pénze és valódi előnyökre váltható hatalma. Ők pofáznak nekünk folyton szolidaritásról, de a legönzőbb nép a világon..."

na deansdale, ez ellen pl. minek kellene érvelni?
szemét önző zsidók, amiért náluk legmagasabb az átoltottság, ezzel is demonstrálva mekkora hatalmuk van.
hogy aztán miért történt ez, az meg ugye kit érdekel. a lényeg, hogy a zsidók.
Delhiböjtje 2021.02.27 19:30:42
@Deansdale:

nem. a helyes logika az, hogy első megközelítésben egyetlen népet sem bántunk, becsmérlünk, még csak nem is utalunk velük kapcsolatos "konteókra", nem sugalljuk hogy kártékonyak, ellenünk dolgoznak, vagy bármi más negatívumot, ami pl. a zsidókkal kapcsolatos konteók, a zsidók mint manipulátor háttérhatalomban felülreprezentált, a "fehérek"-et gyűlölő, azok ellen dolgozó nép és hasonló elképzelések sugallnak

a kérdésre a válasz pedig annyi, hogy gazdag ország, kemény tárgyalásokra képes,
a többi itt van leíra
www.dw.com/en/israels-clever-coronavirus-vaccination-strategy/a-56586888
ez pedig itt a szerződés
govextra.gov.il/media/30806/11221-moh-pfizer-collaboration-agreement-redacted.pdf

tanuljunk izraeltől, fontos, erős kis ország.
Delhiböjtje 2021.02.27 12:51:14
@GABOR2:

néha bosszantó, néha nevetséges, néha elkeserítő olvasni ezeket a sötét, primitív, kártékony hülyeségeket melyeket szemmel láthatóan el is hisztek....
1-2 netes kommentelő-blogger, kit érdekel, de szvsz elég sokan vagytok, sajnos...
Egyszer már reagáltam a Hollywood Hírügynökség egyik videójára, most háromszorosan is megszólítva érzem magam a legfrissebb témával. Az új Mad Max kapcsán Gergő barátunk azzal indít, hogy beszéljünk egy kicsit a feminácizmusról... Nosza! "Míg maga a feminizmus (...) gyakran…..
Delhiböjtje 2021.02.20 23:44:08
@csi szi:

janicsárképzőkön tenyésztik őket