Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skótduda

80 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pontosan egy éve már, hogy földhöz csapódtak a Ryanair Glasgow-Budapest járatának kerekei a budapesti  1-es terminál kátyús aszfaltján . Fura érzésekkel szálltam ki a kényelmesnek távolról sem mondható monstrumból, és  kifejezetten szeles idő fogadott. Abban…..
A Homár sem értette, hogyan lehet legálisan pénzt szedni egy soha meg nem rendelt szolgáltatás után. Az Ingatlandepo.com zsarolós szolgáltatása Krisztina szerint a Versenyhivatal véleményel szemben több pontot jogszabályba ütközik: Olvastam az indexen az ingatlandepo.com jogtalan…..
Nem annyira meglepő, mint amennyire szánalmas fordulattal igyekszik költségeit tovább csökkenteni a Wizzair. Mi mást is tehetne a 150%-os hatékonysággal működő társaság, minthogy április 1-i tréfaként bevezetik az utasfelvételi díjat. Tehát a foglalási díj, majd a poggyászdíj…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Skótduda 2010.01.18 18:50:31
Jól tudtad , hogy az Európai Unión belül nincsen vám, ennek ellenére elküldtél pénzt vámkezelésre :D ? De ez még mind semmi , mivel a hirdetés itt van : klasszikus értelmetlen fordítógépes...

Apple iMac 27 "-val egy Intel Core 2 Duo running@3.06GHz a 3MB L2 cache, 8GB (4x2GB) a PC3-8500 (1066MHz) DDR3 RAM és Seagate Barracude 1TB 7200RPM, 32MB Cache HDD. A sebesség és a Barracude A 8 GB DDR3, ez iMac indít alkalmazásokat könnyedén. A 8 GB-os DDR3 RAM (bővíthető 16 GB) is lehetővé teszi több program futtatása nélkül érezhető lassulás. A GPU ebben az iMac az ATI Radeon HD 4670 featuring 256MB VRAM! is, egy 8x kétrétegű SuperDrive DVD író képességeit. iMac Ez is jellegét Wireless N vezeték nélküli hálózati támogatással (A, B, G alkalmas). Gigabit Ethernet is a gyári előírásoknak az iMac. Az új MAGIC egér is minden új imacs! A MAGIC egere egy teli üveg tetejét multitouch technológiát épít be a pohár! is tartalmazza a Microsoft Office 2008 Special Edition és a Media iWork és iLife ' 09 és az Adobe CS4 Master Collection Trial. Ez az iMac úgy készülnek, hogy kérjük az elkövetkező években. Köszönet és Boldog licitálás!

Apple iMac Műszaki adatok itt található - http: //
www.apple.com/imac/specs.htm l

FRISSÍTÉSEK
16GB (4x4GB) PC3-8500 DDR3 RAM -
SWAP HDD 7200RPM 1TB a 2TB 7200RPM HDD
SWAP 7200 1TB HDD egy 256GB SuperTalent UltraDrive ME SSD
Kettős 256GB SuperTalent UltraDrive További w / MacBook Air külső SuperDrive

Azért az Egyesült Királyságban sincs kolbászból a kerítés...
bohóckés Búcsú mint fogalom 2009.09.29 21:19:41
Nem tudom ,hogy ki volt már falusi búcsúban . Jómagam már számtalanszor , de ez a most vasárnapi kiverte a biztosítékot. Egyből a blog jutott róla eszembe, és éreztem , hogy így nem zárulhat le. A dundees része lezáródott , úgysem folytatja senki . Most viszont…..
 Tisztelt Dundee- i megyei járásbíróság!Az alábbi leírás a képzelet szüleménye , szereplői kitalált alakok , bármiféle egyezés a véletlen műve.12 évig menzás voltam  ,tehát nem mondhatni , hogy edzetlen lennék szar kaják terén . Elég hacsak néhány momentumot…..
 A minap történt ,hogy főnököm Alex kihívott az étterem mögötti sikátorba , hogy kiváló humorú személyiségemmel szórakoztassam , amíg ő dohányzik. Ezúttal azonban fordítva történt . Jelen volt még a beszélgetés során a valószínűleg még szűz 28 éves extra perverz…..
   Bár a számvetésnek még nem jött el az ideje, mégis úgy gondolom hogy már történt annyi minden velünk az elmúlt 8 hónapban amiről már lehet beszélni. mielőtt belekezdek leszögezem : megérte. annak ellenére mondom ezt , hogy itt az élet közel sem habos torta.…..
Ha van olyan olvasónk, aki elhiszi, hogy egy darab rondán dizájnolt kis készülék képes gyógyítani a túlsúlyt, a fogfájást, az aranyeret, elpusztítja a HIV-vírust, a mumpszot, a szalmonellát, a náthát, a kézremegést és a kormányzati kommunikációs tanácsadókat, két…..
Skótduda 2009.04.27 17:37:21
@wopecs: ne haragudjon már de a wikipediat megjelölni hiteles forrásnak több mint nonszensz ! ezt akárki szerkesztheti, ha akarom 2 percen beül átírom az egészet!
http://cid-7730fbcca074e55f.skydrive.live.com/browse.aspx/isle%20of%20sky..
Megérkeztünk az Isle of skyról ahol 3 napos kirándulást tettünk. 1. nap folyamán először invernessben álltunk meg , majd megtekintettük az urquart kastélyt a loch nessi tó partján. Ezen a napon még az autóvezetők nagy része küzdott a bal oldali vezetéssel ,nekem személy szerint…..
holnap reggel indulunk kirándulni ezekkel a kocsikkal:D utn új bejegyzések várhatóak ,addig is egy kép:..
 Szent Patrik napot ünnepeltünk tegnap aminek kelléke ez az idétlen sapka:D, bár azt nme tudom miért.....
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Alábbi bejegyzéshez tartozó képek:http://cid-7730fbcca074e55f.skydrive.live.com/browse.aspx/Perth?ct=photos..
újra szól a skótduda Belfast 2009.03.03 21:00:00
Skótduda 2009.03.06 11:17:29
@everyonegetsshot: Attila te egy rettenetesen beteg ember vagy! nem is csodálkoznék ha te lennél az egyik énekes
újra szól a skótduda Belfászt 2009.03.07 23:56:00
Igen megcsináltuk. Megjártuk. kivételesen beszéljenek helyettem a képek , amelyek 95%át Padányi Józsi csinálta , ugyanis nem töltöttem fel a fényképezőm aksiját (taps).Akkora sztorink volt hogy egy hétig meséltük ,úgyhogy nem tettünk hozzá semmit csak…..
       A cím alapján gondolhatnánk Meggyesi Péter kevés szóval magyarul című könyvére is gondohatnánk de nem erről van szó (persze mostmár legalább tudjuk h a Kárpátok szocialista james bondja miért lobbizott az imf…..
Jó kérdés , a legtöbben kapásból rávágnák: SEMMIT! Érdemes ezen egyáltalán gondolkodni? Rövid fejtörés után azonban talán eszünkbe juthat hogy egy diannás cukrot esetleg lehetne venni ebből a borzalmas összegből főleg, ha a kerekítés szabályait használva 10 Ftnak…..
újra szól a skótduda képek 2009.02.17 01:13:52
képnézegetési lehetőség esete áll fenn annak bizonytására hog itt soha nem esik a hó , valamint lakásunkról került fel nhéány rendkívül ízléses kép : http://cid-7730fbcca074e55f.skydrive.live.com/browse.aspx/.res/7730FBCCA074E55F!609..
Múlt 7 szombaton nyitott ki újra a Dzsimi Csángsz  mindenki nagy örömére . Elvileg fel kellett volna újítani az éttermet , ami lényegében kimerült új járólap lerakásában az éttermi részben valamint az alsó konyhában. Valamint a főzős konyhában ki kellett cserélni a…..
       ..
újra szól a skótduda képek 2009.02.05 00:11:57
 3album eléerhető a :  cid-7730fbcca074e55f.skydrive.live.com/albums.aspx n : norwood terrace, itt lakom most, broughty ferry - itt kirándultunk , valamnt repülőutunk képei...