Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agarak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Kertész Imre négy gondolatát választottam egy régebbi posztomból.    " Gyilkos világ kezdődik, nacionalizmus, rasszizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem…..
agarak 2021.04.16 16:42:54
@labrys: EB semmi ilyet nem mondott, de még ha feltételezünk is (de meg nem engedünk, igaz?) egy nulláról induló vizsgálatot, ahol nézzük a bajuszos/bajusztalanokat, a 44-nél nagyobb/kisebb lábúakat, az aranyereseket/nélkülieket, akkor logikailag mért zárnád ki a bőrszín-paramétert?
Minden megszólalásod azt bizonyítja, hogy EB-nek nem azért nincs joga fölvetni a kérdését, mert már kívül-belül ki van kutatva, ellenkezője bebizonyítva, hanem mert már maga a gondolat is bűn.
agarak 2021.04.17 10:00:18
@labrys:
Kérlek, ellenőrizd: senki nem mondta (rajtad kívül!, meg mint Jótündértől azóta tudhatjuk, az angol hivatalnokokon kívül), hogy kapcsoljuk össze a bőrszínt meg a bűnténytípust. Erre a jelek szerint Te vagy annyira rágöngyölődve, hogy mindenütt meglátod, és lézerpallossal rögtön meg is semmisíted. Maximum a bevándorlókról mint társadalmi meghatározottságról történt említés, és hogy aki tart tőlük, az járassa nyugodtan kickboxra a lányát, attól még nem lesz rasszista/fajgyűlölő. De oké, szerinted már ez is megengedhetetlen. Nem szeretnék abban a közösségben élni, ahol te irányítod az éberségi szolgálatot.
agarak 2021.04.17 10:10:14
@labrys:
És megint - please, note - bőrszíntől függetlenül:
"Az emberrel kapcsolatos modern magatartásgenetikai kutatások olyan módszereket dolgoztak ki, amelyek segítségével egészen komplex emberi viselkedési jegyekről, például a személyiség egyes komponenseiről egészen pontosan meg lehet állapítani a környezeti tényezők és a genetikai hatások közötti arányokat. Ez például a személyiség jegyek esetében 40-50% közötti (Bounchard 1994)." Csányi V.
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
agarak 2021.03.15 22:39:05
@fortin: De ez most nem 1980, és nem ugyanaz a rendszer. Azonkívül vannak (ha nem is sok, de az ember ne legyen telhetetlen) jó példák - annak idején Nemes Jeles és Röhrig, most Rév. Remélem, Nagy B. is csak a Fuga miatt hagyja szó nélkül ezt a szégyent.
agarak 2021.03.15 22:40:57
@fortin: És a vajsárga hugyfolt meg a mű különben is csak később válik el egymástól.
agarak 2021.03.16 09:46:41
@Muad\\\'Dib: Az első mondatod igaz, így van. De hogy függ ez össze a "fikázással"?
És szerintem még a diktatúrával se. Puszta jó ízlésről van szó alapban. Plusz a "fikázás" ráadásul nem is igazi fikázás, hanem inkább értetlenség/csalódottság. És senki nem is tételez föl róluk valami rejtett mozzanatot, pedig pontosan lehet tudni, hogy Orbánék díjat sem adnak véletlenül.
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
Kedves Mindenki! A hvg.hu kegyelméből és az én döntésem alapján a blogom -- miután az index.hu szerkesztőségváltásával egy időben már korábban megszüntettem a NER reklámainak befogadását -- elköltözik a blog.hu-ról és a hvg bloguniverzumának részeként folytatja. Remélem, minél többen oda is…..
agarak 2021.02.17 19:57:50
@HaFr: Félreértés - nem a lapot tartom borzalmasnak, sőt. Mintha nem is ezt írtam volna. Hanem azt az első néhány blogot (csupa "izgalmas, magazin jellegű kis színes"...), amelyet január elején, az újabb posztjaid megjelenésében reménykedve ott látnom kellett. De mindegy is, hátha visszajön az ihleted.