Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
dyan 2012.08.14 06:53:51
Itt a forrás:
blogcorrector.com/about-us/
Bár Eszter oldala némiképp bizalomgerjesztő, ez a fenti egyáltalán nem az.
Következő interjú alanyom Nagy Sándor a G'Roby élelmiszer webáruház ügyvezetője. A G'Roby On-Line áruháza pontosan 10 éve van a piacon, idehaza az első webáruházak egyike közé tartozik, így arra voltam kíváncsi, hogy hogyan látja 2010-ben a webes kereskedelmet az egyik…..
Szerencsésen megérkeztem a Totalcar Nagy Szerkesztőségi Szarpasszírozásáról a tiszafüredi wellnesshotelből. Este persze nem mentem futni - különlegesen undorító idő volt, és ahogy a sötétben ki tudtam venni, lehet ugyan, hogy az a bizonyos bicikliút ott lapult valahol a hó alatt,…..
Futóblog "+ 5 fok alatt soha" 2010.01.19 17:20:08
Talán már említettem, hogy a futás kiegészítéseként olykor-olykor beiktatok egyéb testedzést. Ilyen a spinning, a streching vagy akár a jóga. Próbáltam egy korábbi posztban elhangzott bikramot, de leteszteltem különböző óraadók gerinc, illetve egyéb streching tréningjeit is,…..
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
Megpróbálkoztam egy visszatéréssel a mínuszokban. Először nézzük meg az erről készült nem túl hosszú videót (16 év alatt szülői felügyelettel ajánlott a megtekintése az esetenként elhangzó "baszd meg" szitokszszavak miatt -- nem sok, talán kettő van benne,…..
A nagysebességű-mobilinternetnek köszönhetőn az autókban is megjelentek azok rádiók, amelyek internetről veszik az adásokat.Forrás: Figyelő Net"2009-től elérhetővé válik az internetrádió az autóban. Az új megoldás a Blaupunkt és a miRoamer közös munkájából…..
Futóblog Mátra Bércein 2009.01.07 08:19:00
Korábbi írásaimban már utaltam arra, hogy futni nemcsak aszfalton szoktam, hanem terepen is. Szerencsére kedvünkre válogathatunk a túrák közünk, van belőlük bőven. Én 2005 áprilisában vettem részt az első ilyen jellegű szervezett túrán. A Mátrabérc volt az. Túl…..
Aki csak egy kicsit is figyeli a hazai kiskereskedelemben történt változásokat, annak a számára egyáltalán nem lesz meglepő az a párhuzam, ami az eszeme jutott minap. Ez a párhuzam pedig a következő: a Google keresője (és a nagy keresők, legyenek azok Kínában, Csehországban vagy…..
Ismét eltelt egy fél év, sőt kicsit több is, így ideje megejteni a szokásos statisztikákat és érdekes kereső-kifejezéseket felvonultató bejegyzésem. Összesen 17375-ön nézték meg ez idő alatt az oldalam, ami napi átlag 90 látogatót jelent. Ez először a blogom…..