Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..
nz 2007.02.12 22:48:12
Daikini 2007.02.12. 06:54:20
>

Daikini!

Amerika nem egy-egy ember miatt rohanja le a muszlim orszagokat.
Ennel sokkal egyszerubb a dolog: Amerika kizarolag erdekei vedelmeben zavar szet egy-egy iszlamnaci koszfeszek-rezsimet (lasd a hazassagtoro noket halalra kovezo, evezredes Buddha szobrokat intezmenyesen rombolo afganisztani talib rezsim vagy az ENSZ BT hatarozatokat sorra figyelmen kivul hagyo Szaddam rezsimjet).

Amerika erdekeivel nem esik egybe az iszlamnaci gyulolettol elallatiasodott es megvadult kecskepasztor-terroristak altal vizionalt, permanens konfrontacion alapulo uj vilagrend. Ezert tamad. Amit jol tesz. Szereny velemenyem szerint tamadasa egybe esik a nyugati civilizacio erdekeivel is.

Valahogy ugy reagal Amerika a WTC-t ert tamadasra, mint ahogy barmely sajat magaert felellosseget erzo allamalakulat vagy eppen Prohaszka Guszti bacsi nyugalmazott vasuti valtokezelo reagalna hasonlo helyzetben: ha a faradsagos munkaval felepitett hazam szamomra kedves diszet, mondjuk a nappali kandallojanak kornyeket (analogia a WTC-re) lerombolna a Koranbol a hitetlenek legyilkolasanak parancsat kiolvaso, Allah szakallara eskudozve orjongo es a beigert szuzlanyok puncijanak varazsatol vagy a kurva anyja tudja mitol megvadult iszlamnaci senkihazi, bizony en is visszacsapnek. Elballagnek a putrijaba, aztan lenapalmoznam azt csadoros asszonyostul es utcan kovet dobalo palesztin gyerekestul, azt garantalando, hogy megmaradjon amit fardsagos munkaval felepitettem.

Tudom divat a kecskeszar gombolyu formajabol is Allahnak a nyugat elpusztitasat eloiro transzcendens parancsat kiolvaso iszlamnaci allatokkal szimpatizalni, a globalizalo judeo-liberalis satanokkal szemben ... de velemenyem szerint a megtamadott Amerika motivacioi is legalabb annyira erthetoek.