Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w5r7t4zz9

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy társasházunk kifosztásának érdekes oldalát is érintsük, rövid szemelvények a sajtóból:Népszabadság: http://nol.hu/budapest/cikk/503299/Népszabadság másik cikk: http://nol.hu/cikk/503193/RTL Hírek: http://www.rtlhirek.hu/cikk/208237Zoom.hu…..
w5r7t4zz9 2008.08.14 19:57:59
Végigolvasva a sajtóban e témában megjelent híreket, a legjobban az a sor zavar, hogy „a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz”. Hát akkor üzenném a kedves rendőr bácsiknak, hogy az ismeretlen tettest Há Beatrixnak hívják (különös ismertetőjele, hogy napkollektort hord a hátán).

Egyébként nem értem, hogy miért mindenki Horváth Mackónadrág Beatrixot üldözi. Túl azon, hogy nekem is módfelett ellenszenves a hölgy, a társasház ügyeit nem ő, hanem a Nagy és Tsa Bt. kezeli (kezelte), így az eltűnt pénz miatt főjön a Nagy úr feje, és ne a miénk. Szerintem nekünk nem a néhai közös képviselőtől kell várnunk a megoldást (aki ugye eltűnt, vagy a fene tudja, hol van), hanem az őt megbízó cégtől. Ha nem kerül meg a pénz, akkor minket lopott meg az a tyúk, vagy a Bt-t? Nekünk kell újra befizetni bizonyos összegeket, vagy a Bt-nek? A kérdés költői – nyilván nekünk.
Arra azért kíváncsi lennék: a Nagy úr felel-e teljes vagyonával az általa vezetett cég ügyeiért, és ha nem, akkor miért nem? Mellesleg nem tudom elképzelni, hogy az események erkölcsi áldozatát is igen kevés tehetséggel eljátszó Ricsi nevű férfi, aki megjelent a közgyűlésünkön a Nagy és Tsa Bt. részéről teljesen ártatlan lenne. Mert lehet, hogy ő nem tolvaj, és nem ő nyaral most a Bahamákon a gázszámlánkon, de hogy végtelenül sunyi, az biztos. Számtalan alkalommal volt fültanúja, hogy a közös képviselő a pofámba hazudott, és teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mond, az nem igaz, mégsem lépett közbe. De az is lehet, hogy csak én vagyok rosszindulatú, és egy Há Beatrixszal eltöltött szilveszter engem is süketté és vakká tenne az igazság iránt…