Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnézis

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
mnézis 2009.12.18 12:24:26
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
Mandiner blog Dimitrov tér 2009.05.16 08:01:00
  „Az ország élén egykori diákvezetőnk” - ezzel a főcímmel közöl meghatódott címlapsztorit a Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói magazinja (riporter: Komócsin Sándor, összeállította Kóbor Anna, csak hogy a lelkes hívek neveit is megőrizzük a…..
mnézis 2009.05.16 12:19:39
@eszmerálda: jó a hasonlat a KISZ meg a HÖK között

mindkettő a szarházik gyűjtőhelye, a hök-ösöknél undorítóbb emberek nincsenek, ezt mindenki igazolhatja
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
Az elmúlt hetek eseményei után úgy tűnik, hogy a kormány és az állam részéről a törvényes rend fenntartására nincsen sem akarat, sem erő. A személyes szabadság, a tulajdonhoz való jog, a vélemény-és szólásszabadság bizonyos területeken, bizonyos ügyek esetén egészen…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..