Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dm101

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
dm101 2010.02.02 16:59:14
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
dm101 2010.02.01 13:10:58
www.youtube.com/watch?v=ZF7aK1eH7No&feature=related
sztem ez Fábry igazi arca.
az Esti Showderhez sajna primitívnek kell lenni...
dm101 2010.02.01 13:40:46
@ügyfélszolgálatos: azé' me' egyenlőségjelet mert tenni a kommunizmus és a fasizmus közé? hmm, érdekes meglátás...
remélem, a 40 évért vki még oda fog csapni...
A comment:com hasábjain nem egyszer estünk már neki a különböző vetélkedőknek, kritizáltuk a Párbajt és a Széfet is, ez utóbbit nem is egyszer, és nem is túl kesztyűs kézzel, de valahol ez a dolgunk (itt, itt, itt, itt és itt írtunk a malőrökről). A fair play jegyében viszont…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..