Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaabbb

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Patológus orvos vagyok. Valamikor ez év februárjában keresett meg húgom a műhiba gyanús üggyel.  Tanulmányozva a dokumentációt, kikérdezve a jelen levő úgymond tanúkat hamar világossá vált, hogy fatális műhibáról van szó, amibe a beteg belehalt.…..
Traffipax-infó Pécs 2010.09.17 17:33:56
 Pécsen a 6-os és a Megyeri út kereszteződésében az autósbolt melletti parkolóban. Astra H, sötét szürke, LHG-975, műszer SCS-103!..
Traffipax-infó 57-es út 2010.08.22 20:38:00
  Az 57-en a  Szajki bisztrónál fehér Suzuki a mohács felöl érkezőket leste ! FÁMA III. VOLT BENNE.  ..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
aaabbb 2010.01.12 06:52:49
@wwolf: hajrá, remélem sikerül. de valószínűleg el fog sikkadni az ügyed valahol, vagy nem is fognak vele foglalkozni ebben a túlpolkorrekt jogász-közgazdász világban. egy próbát megér ...
Gaskó „kurvaanyád” István által vezetett sztrájkot az egyik utas már annyira megunta, hogy feltörte a szakszervezet weboldalát és bejelentette, vége a sztrájknak. A téves hírt természetesen már leszedték. A szakszervezet vezetői semmilyen kritikát nem viselnek el,…..
Péter hibázott, de szerencséje volt. Egy padon felejtette a barátnője táskáját, amit a biztonsági őrök megtaláltak és visszadtak. Igaz, húszezerrel könnyebben. A biztonsági kamera pedig nem mutatott mást, mint az ott dolgozókat. Tehát hol tűnt el a pénz? És mikor? A mai napon…..