Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...and justice for all!

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Jön a magyar MTV Ikon 2008.06.14 16:42:00
Az MTV - mármint a Music Television, ne tessék megijedni, nem Gyárfás Tamás kvázi szentté avatásáról írunk - 2001 és 2004 között négy nagy jelentőségű előadót/zenekart tisztelt meg azzal, hogy ikonná avatta őket, ami jelen esetben abból állt, hogy pályatársakat kértek fel…..
...and justice for all! 2008.08.14 16:36:43
Emberek!

Kérlek Titeket, figyelmesen olvassátok ezt el. Nem vagyok én sem több egy egyszerű zenehallgatónál, de több évtizede látom ezt az egészet kívülről és belülről is, mivel magam is zenélek nagyon-nagyon régóta. Próbáljunk közös nevezőre jutni, mert ez így csak kilátástalan bozótharc.
1. Annak is igaza van, aki szerint ez jó így, hiszen mindhárom zenekar megérdemli ezt a státuszt, de annak is igaza van, aki azt mondja, nem velük kellett volna kezdeni. Nos, ez már így alakult, de én is tudnék 100 nevet mondani, akiknek bele kellene férnie ebbe a dologba. Ennek ellenére valahol el kell kezdeni, bár én sem így kezdtem volna, hanem talán időrendi sorrenden...
2. A magyar zenehallgatók nagy része csak egy igen szűk szegmensét látja a műfajoknak és nem naprakész a történéseket illetően. Igen, körül kellene nézni egy kicsit jobban is, és láthatná mindenki, hogy nem csak a régiek léteznek (akiket egyébként kimondhatatlanul tisztelek), hanem új bandák is. Az abszurd ebben az, hogy külföldön tényleg sokkal jobban megy a sora sok mai bandának, és erről itthon senki nem tud...
3. Ha nem lett volna kommunizmus, a világ vezető hatalma lehetnénk, és tiszteljétek az Omegát, a Piramist, Radics "Kapitány" Bélát és Bencsik "Samu" Sándort, a Korált, a P.Mobilt, az Eddát, a Hobót, a Skorpiót, a Karthagot, az LGT-t, a P.Boxot (a listát estig írhatnám), és igen, a Neotont is, mert hatalmas bandák voltak, azóta sem jöttek ilyen meghatározóak, ilyen egyéniek. De azért sok jó dolog született azóta is, ezért is kell beleférnie a Tankcsapdának is. Higyjétek el, megérdemlik, példátlan aza sikerszéria, és SOHA nem adták el magukat, a 10 éves rajongókról meg nem ők tehetnek. Respekt mindenkinek, aki ennyi ideig húzza a lehetetlen balkáni körülmények között!
4. A fiatal generációk legyenek nyitottak a régi dolgokra, az idősebbek meg az újabbakra, mert míg régen meghatározó dolgok születtek, addig ma is nagyon érdekes és sokszínű minden műfaj, persze elsősorban a rock/metal zenékre gondolok itt. A szűklátókörűség az értelem és a fejlődés halála. Kérek mindenkit, gondolkozzon el ezeken a dolgokon!

Köszönöm, hogy "meghallgattatok", elnézést, ha túl hosszú voltam.

Üdvözlettel: Dr. Justice /na, ki is volt Ő:))?!?/