Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berecz Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól emlékszem a jelenetre 2015-ben, mert annyira sokkolt. A villamoson bénáztam a telefonommal, ami már jó ideje kitartóan csörgött. Nagy küszködés után aztán végre előrántottam a táskám egy eldugott szegletéből, és mindenre számítottam, amikor felvettem, csak erre nem. – A TV2-től érdeklődnék,…..
Az Anamé Életmód Program Étrend kihívás alapjai hosszú évek alatt értek meg bennem, és hiszem, hogy számodra is örömet hozhat az a felfedezés, amire jutottam. Ha még nem ismernél, Balázs Valéria Anamé vagyok, az Anamé Program megalkotója. Jelenleg 46 éves vagyok és 16 éves korom óta, vagyis 30 éve…..
Laura és Bruce hozza a kinyitható kanapét az Ikeából. A nappaliban rakják össze a darabokat. Nem könnyű feladat, de megbirkóznak vele. A fotel, amiben a "nyakas" nyaramat töltöttem, és amiben ülni most egyáltalán nem tudok, átkerül a sarokba, az ablakokhoz. Én csak nézem az akciót. És hálám jeléül…..
Berecz Zsuzsanna 2021.02.26 08:56:20
Az előző bejegyzésemmel talán elvesztettem az olvasóim kilencven százalékát, de ha mégis visszatérsz hozzám, akkor ledörrentek az öreg kotyogón egy masszív, kátrány sűrűségű rettenetet hálából. Ettől a két napos, életfunkciókat hitelesen titkoló eb is tág pupillákkal remeg pár napig a feltámadást…..
Berecz Zsuzsanna 2021.02.15 22:12:58