Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adsfghjkk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos helyen csak akkor lehet találkozni az állammal, amikor beszedi az adót: eltűnt az iskola, az orvos, a posta, a vasút is. Utóbbi nem csak egy szolgáltatás, hanem fontos társadalompolitikai eszköz is. (Fotó: szegedma.hu) Az MSZP-SZDSZ kormány bezáratta, a Fidesz pedig diadalmasan…..
adsfghjkk 2010.09.01 12:17:29
@kesztió:

"Ha veszteséges a vasút, azt jelenti, hogy azon az áron nincs rá igény. Pont"

Ha veszteséges a bkv, a hajléktalanszállók, az egészségügy, a börtönök, az állam, az azt is jelenti, hogy nincs rájuk szükség? Pont.

Lehet, hogy a vasútra nincs mindenhol igény, de rá kéne jönni, hogy az állam egyik feladata a "nem nyereséges" közfeladatok ellátása(az persze más kérdés h a vasút beletartozik e.

Az pedig teljesen jogos felvetés, hogy ahol nincs vonat, posta, kórház, stb, miért is fizetnek ugyanannyi(százalék) adót?
A tegnapi nap híre az indexen, hogy a Fidesz ki akarja szűrni az alkotmány bírósági jelöltállításban lévő ellenzéki kontrollt. Lassan egy hónap alatt minden nem Fidesz szimpatizáns ember megtanulhatta, hogy a 2/3 forradalma nem igényel különösebb alátámasztást, hiszen önmaga…..
   Bár a második, forradalmi Orbán kormány még csak tegnap alakult, maga a kormányalakítás előtti parlamenti munka is komolyan értékelhető és sok mindent elmond a következő 4 év kormányzati hozzáállásáról, a két harmaddal vissza illetve vissza nem éléshez való…..
adsfghjkk 2010.05.31 12:22:31
@Nils. H: De a képviselők egy része fontosnak érzi kifejezni a hitét, és emögött ugye ottvan a nép támogatása is (mivel anélkül nem lennének képviselők), tehát tulajdonképpen a népakaratot közvetítik.
adsfghjkk 2010.05.31 13:27:07
@weisz manfréd huba:
"Azt meg nagyon ne magyarázza senki, hogy egy keresztény szemléletü pártnak ahoz, hogy hitütét vagy valássát bizonyitsa be kell írnia azt egy törvénybe. "

Igaz is, meg nem is. Igaz mert a tettek a fontosak, a többi csak szócséplés. Ez viszont mindenre igaz. Na jó csak majdnem mindenre:).
Azt nem tudom megérteni, hogy ha nem zavar h egy rakás helyen ott vannak olyan megfoghatatlan (most jobb szót nem tudok) fogalmak, mint demokrácia, véleményszabadság, stbstb, amiket ugyanúgy mindenki a saját véleménye szerint forgathat ki, akkor mi a bajotok azzal, hogy egyszer le van írva az, hogy Isten? Oda van írva, hogy hívők és nem hívők, teáht még csak nem is rekeszt ki senkit.
adsfghjkk 2010.05.31 13:40:27
@weisz manfréd huba: tehát egyeseknek tolerálni kell h mások véleménye szerint az nem odaillő.
Ellenőrző Prinz Dani válaszai 2010.03.24 08:00:00
Prinz Dani újra billentyűzetet ragadott, hogy a kommentekben felmerülő kérdésekre és megjegyzésekre válaszoljon.Kedves Ellenőrző blog!,,Mi forog kockán? - Oktatás és gárdulás” című cikkem amellett próbált érvelni, hogy az állampolgári ismeretek, a modern történelem és…..
adsfghjkk 2010.03.24 21:22:15
@Prinz Dániel:
"De mindketten tudjuk, hogy arra gondol, hogy ez amiatt van, hogy cigányok, ami rasszizmus. "

Egyrészt honnan tudhatnánk hogy a másik mit gondol? Ezután a gondolatrendőrség következik?
Másrészt senki nem kezdene cigányozni, ha nem lenne ott néhány, és nem tehetnék szabadon azt amit tesznek. Győzködheted az embereket, hogy a rasszizmus rossz, senkit nem fog érdekelni, amíg egyesek látszólag büntetlenül megtehetnek sok mindent.
adsfghjkk 2010.03.24 21:45:04
@Prinz Dániel:
Most hirtelen ez a legfelháborítóbb eset ami eszembe jutott:
www.magyarhirlap.hu/hirvilag/meguszta_a_bortont_a_verekedo.html
adsfghjkk 2010.03.24 22:20:01
@Prinz Dániel:
Valóban nem teljesen hiteles forrás, de akkor már rákérdeznék h te mit tekintesz hiteles forrásnak? Index, népszabadság, hírszerző? Ez a hír ugyanúgy fennvan azokon az oldalakon is, csak véletlenül ezt találtam meg elsőre. A lényeg ugyanaz: ma magyarországon egy ember megölését meg lehet úszni felfüggesztett börtönnel.
A kritikusok többsége, úgy tűnik, egyetért abban, hogy Kathryn Bigelow filmje megérdemelten vált az Oscar-gála nagy nyertesévé (hat szobor, közte a legjobb filmért és rendezésért járó), miközben több szakértő szerint nem fest reális képet a bombaszakértők mindennapjairól. A…..