Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kondorosibéla

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló Brada,ez már jó régen történt, csak elfelejtettem elmesélni. az utolsó olyan napon volt, amit itt a németek nyárnak mondanának, de mi azért tudjuk, hogy az pont nem ilyen. annyi, hogy épp nem esett, és melegebb volt, mint 20 fok. legalábbis délelőtt, amikor kitaláltam, hogy…..
Tudod, van az a bicajom, amit még idekint vettem vagy 3 éve, de otthon valahogy sose ültem rajta, mert azért mindig volt valami alkalmasabb közlekedési eszköz. nem, sportszerként soha nem is gondoltam rá, itt azonban pont bicós távolságban lakom a melóhelytől, mert gyalog kicsit messze…..
Szeva tesó, na ezen beszarsz:nem, most nem a 4:1-ről fogok írni, sőt fociról egyáltalán, hanem inkább ilyen csajos témáról.mondtam ugye, hogy akarok venni egy sütőt. ilyen fáraó mikrót, hogy melegít, kiolvaszt, hőlégkever, grillez, pirít, párol, szóval kajakra a mikrosütők…..
Szasz Tesó,mivel itt most minden a foci körül forog, elég nehéz másról beszélni. kivéve talán azt a német(!) kollegámat, akitől kérdeztem, hogy na, láttad a meccset? - csak hogy dumáljunk valamiről, ha már van olyan pofátlan, hogy itt dolgozik. erre azt találja mondani, hogy őt…..
Helló Brada, Tudom, régen írtam, de mittudomén, vagy nem történt semmi, vagy nem értem rá, vagy ha ráértem volna, akkor meg inkább megnéztem egy Így jártam anyátokkal évadot. ez mentség, nem? nade mondom, mi volt most vasárnap, amikor a németek szétkenegették a kengurusokat…..
a hétvégére hazamegyek.inkognitóban.ne szólj senkinek.tényleg...
Hallo Bruder,Kihasználva, hogy vélt vagy valós főnökeim épp hisztiznek valamin, nekem meg pont semmi sürgető dolgom, úgyhogy bentről írok, mert volt ám vidámság a hétvégén bőven. Egyrészt nyert ugye a Diósgyőr is, ez már eleve örömteli, de ami még ennél is egy kicsit…..
Nahelló Tesó!Gondolom, megkaptátok az esemest, hogy megérkeztem rendben, de azért írok is, nehogy azt gondoljátok, hogy elvesztem valahol a senki földjén. Azért az 1100 kilométer eléggé odabasz, pláne ha csak pogácsát és gumicukrot kajálsz közben. mire megérkezel, annyira kész…..
Na, Szeva Bátya,óóá, bazz. most arról akartam írni, hogy mi volt a meccsen, csak közben bekapcsoltam a tévét, merthogy kell valami háttérzaj, de amit itt láttam, az teljesen magával ragadott. egy dagadt kopasz negyvenes fasz piros ujjatlan pólóban és fürdőgatyában a leszakadt…..
Kedves Bátyám!Édesanyánk büszke lenne rám! Olyan krumpli pityókafőzeléket csináltam, vacsoracsatán sima tízes. Jólvan, a krumplifőzelék legyen krumplifőzelék, magam sem akarom egyből három mislencsillaggal kitüntetni a kétplatnis rezsókonyhámat, de hallod, ha csaj lennék,…..
Helló Bratyó,Túléltem az első germán szombatomat, bár nem vol triviális! az volt ugye, hogy találkoztam Gyurkával a Hauptbahnfofnál. megyek be, mondom, mi van, még nem csináltam semmit, oszt mégis tele volt a pályaudvar nagyon durva kommandósokkal. full maszkba, fegyverbe meg sünbe,…..
Szevasz Bátyó,bocs, hogy nem írtam egy betűt se, de el voltam havazva, meg netem is csak éppenhogy van. Na, az volt, hogy meg kellett érkeznem vasárnap este 6-ig, különben nem tudok bemenni vagy mi. ideértem bazz 18:00-ra (mondjuk adtam is neki rendesen, Fabia meglepődhetett kissé), de…..
Hát, a tervezett trilógiához még hiányzott két rész, és ez most már így is marad. Mindennek az okát az Österreich végéhez fűzött Update szekcióban magyarázom el.Viszont!Mivel az élet úgy hozta, hogy újfent európai értelemben vett kalandoknak nézek elébe, s ezúttal valamivel…..
A nyárnak vége, megvolt a szüret is, itt a szaridő, tegnap kivettem a kocsiból a nepvédő fóliát, ezzel végleg feladva az idei napsütésbe vetett hitemet. Valami véget ért, de nem volt tanulság nélkül való. Az európai értelemben vett kalandvágy jegyében nyugatról kelet felé…..
hát, basszátok meg, Kondorosi Béla elindult a világhír felé, ami igencsak szép dolog egy amolyan szalkai parasztivadéktól. merthogy a blog.hu-s srácok kitették az Indiana Jones meets Matula Bácsit a főoldalra a "Friss és forró" dobozba, ami egyrészt igen…..
Az előző történet ott szakadt félbe, hogy értékeinkben megfogyva bár, de törve nem egy időre feladtuk állásainkat a Nyárádkán, hogy másnap a Specialistával térjünk vissza, és bevessük a nehézbúvárságot is. Ezúttal minden rendben indult, beleértve magunkat is, bár négy…..
Tegnap délután kettőkor felálltunk a syngo Imaging elől, és Miki bácsi hajójába pattanva legurultunk Tiszavalkra, ami nem túl meglepő módon a Tisza-tónál van. Azért oda, mert ott van kikötve a motorcsónakjuk, fedélzetén számos vízisíelésre alkalmas léc, deszka, madzag, amiket…..
kondorosibéla 2008.08.14 23:13:54
"Hajt az idő gyorsan - rendes útján eljár.Ha felülünk felvesz, ha maradunk, nem vár."AranySoha nem gondoltam volna, hogy egyszer blogírásra vetemedek - pláne nem énblog írására. Az első ilyen, amit rendszeresen olvastam, a Karak blogja volt, aztán mostanában…..