Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babos_attila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruckner György reklámszakember és Harsányi Csaba tanácsadó 2008-ban indította el Pannonia 3 keréken elnevezésű projektjét, hogy bemutassák Magyarország határvidékeit. A két utazó egy 1959-es oldalkocsis Pannónia motorral járta az országot, az élményekből pedig blog,…..
babos_attila 2010.11.06 17:21:18
@FayeFaye: Nekem a zene is tetszik (igaz első két részt nem láttam, most épp nézem a harmadikat).
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
babos_attila 2010.06.11 07:35:15
@Co2: Az a helyzet, hogy a proxyszerverek nem a sebességükről híresek. Mondjuk valamit le- vagy feltölteni még jók de élő adást nézni már nem.
Ugyanez a korlát van a film.indavideo.hu -nál is.
A VB korlátozást még úgy ahogy meg tudom érteni (a FIFA szabályoz), de hogy a magyar filmeket is csak Magyarországon lehessen nézni, az idegesítő.
Tehetek én róla, hogy őseim felett átlépett a határ?
Próbálkoznak, hátha... Hirtelen ráébredtek, hogy ők elkötelezett hívei "a világszínvonalú magyar mezőgazdaságnak és feldolgozóiparnak", ezért megalakították az MDF Hungarikum Kabinetjét. Emlékeztetnek rá, hogy az MDF már korábban is kiállt a minőségi magyar…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
babos_attila 2009.02.05 19:24:39
Ettől a flashtől kifolyik a szemem a meccs végére. (lsport.we.bs/ , mert hát nincs mayar sport1)
A korongot kissé nehéz követni....
De hajrá magyarok!
Ez eddig ilyen eredmény mellett is fantasztikus.