Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arrius1984

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Seuso-kincs ,,Magyarország családi ezüstje". Nagyon érdekesek a megtalálásának körülményei, noha az igazságot valószínűleg soha nem fogjuk megtudni mikéntjéről. A kincs maga páratlan lelet a római kori Európából a maga nemében. Nézzük mit érdemes tudni ezekről a különleges tárgyakról.   Fotó:…..
Három a legnagyobbak közül. Három nagy magyar hadvezér életéről olvashattok a mai írásomban. Három korszakban éltek, két dolog volt bennük közös: a zsenialitás és a hazaszeretet.   A kép illusztráció, a lent említett hőseink közül egyik sem található rajta. Forrás: nkp.hu.   Kinizsi Pál (1440…..
Az első bejegyzésem a magyar szólások, közmondások világába vezeti az olvasót. Vajon tudjuk, hogy azok a napi bölcseletek, melyeket olyan sokszor használunk mit jelentenek valójában? Elsőre tizenötöt gyűjtöttem ezekből az érdekességekből.   Forrás: nlc.hu    Itt a kezem nem disznóláb! Ezt a…..
Üdvözlök mindenkit!   Quintus Arrius (hero.fandom.com)   Arrius vagyok, a blog szerkesztője. Szeretnék egy érdekes, magyar történelemmel foglalkozó blogot szerkeszteni. Szeretettel fogadok minden kedves érdeklődőt! Ha kérdésed van: borsodyzoltan1980@gmail.com   Remélem jól fogjátok érezni…..