Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raúl G. B.

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a hét végén Forma 1 futam volt, akkor úgy gondoltuk, hogy stílszerűen egy F1-el foglalkozó weboldalt teszünk nagyító alá. Ezúttal az f1vilag.hu-n néztünk körül, s tapasztalatainkat itt és most osztjuk meg olvasóinkkal. Természetesen követjük a korábban lefektetett…..
Sírva fakadt Jamasina Tadasi csapatelnök, amikor szerdán bejelentette, a gyár kiszáll a Forma-1-ből.Bár Japánban megszokott az ilyesmi, szégyenérzete nem csoda: az istálló szűk tíz év alatt nagyjából hárommilliárd eurójába - 830 milliárd forintjába - került a…..
Az abu-dzabi sajtótájákoztatón Mark Webber és az újságírók sem hagyták nyugton a világbajnokot, pedig nem is tervez esküvőt.Sebastian Vettel: Hallom, nősülsz. Jenson Button: Most megkérsz? SV: Úgy tudom, nősülsz. JB: Áh, a sajtó mindent felfúj. Köszi, Seb,…..
Raúl G. B. 2009.11.05 11:57:08
@Don Bandi:

nekem tetszett a Toyota:)

f1center.hu/index2.php?m=news&az=1662

itt pedig a jövő évi Ferrari? érdekes iromány, ajánlom mindenkinek
Hétfőn szerződtette a brazilt a Williams, így jövőre is lesz helye, átlépi a 300 F1-indulást, épp nálunk ünnepel.A brazil 288 GP-nevezéssel fejezte be a 2009-es szezont, tavaly döntötte meg az addigi csúcstartó, Riccardo Patrese 256-os rekordját. Bár nem indult el mind a 288…..
Raúl G. B. 2009.11.03 09:51:06
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
Pénteken megvizsgálták a brazilt, a tesztengedélyt megkapta, de a Ferrari vasárnap este közölte, futamon a következő két hónapban nem indulhat, biztosan csak jövőre tér vissza.Hétfőn Fioranóban a 2007-es autóval köröz Felipe Massa, két és fél hónappal hungaroringi balesete…..
Raúl G. B. 2009.10.13 12:06:24
lol:D Hami fenyegeti a Mclarent?:D

f1center.hu/index2.php?m=news&az=1244

megnézném, hogy mire megy Raikkóval

mondjuk 2007-ben a McLaren ráfázott erre a dologra... ha nincs az a nagy 'egyenjogúság' csapaton belül, most egy bajnoki címmel több lenne nekik... há'nem? há'de! :D
Japán győzelme után a 22 éves német összefoglalta, mit jelent Forma-1-es autóversenyzőnek lenni.”A világbajnokság az álmom, sosem mondok le róla. Óriási dicsőség és nagy megtiszteltetés ezeket az autókat vezetni végig a szezonban, főleg ilyen csodás vasárnapon, amikor az…..
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..
A ferrarisnak Alonso érkezésével nincs szerződése jövőre, ha nem kap versenyképes kocsit, elmegy ralizni.”Még nem döntöttem el, mihez kezdek, hogy akarok-e még a Forma-1-ben versenyezni vagy sem. Volt szerződésem a következő évadra, de most már nincs, ami sok mindent…..
f1 Felipe Massa már gokartozik 2009.09.30 13:54:00
Két hónappal és három nappal hungaroringi balesete után újra versenygépet vezetett a brazil.Kedden Sao Pauló-i otthonának közelében tett meg versenygokarttal hat kört, ment volna többet is, de eső szakította félbe a körözést.Koponyatöréséből szinte teljesen felépült,…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
Raúl G. B. 2009.09.29 14:50:46
@jubilu: emlékeztek a pár évvel ezelőtti Német Nagydíjra a Nürburgringen?:D
Megszakadt Nick Heidfeld nagyszerű sorozata a Szingapúri Nagydíjon, amikor Adrian Sutil kiütötte a versenyből. A BMW-s az előző 41 futamon, 2007 júniusa, az Amerikai GP óta mindig célba ért, F1-rekordot állított föl. Versenyben volt a 42.-ért, amikor kipördült társa miatt fel…..
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..
A Forma-1-ből a Szingapúr-balhé miatt kitiltott volt Renault-főnök ígéri, nem nyugszik bele sorsába.  "A saját világom szúrt hátba, de a végén meglátják, én győzök. Nagy partit csapunk, mindenki ott lesz, aki velem maradt a nehéz időkben. Most nem…..
Bevalljuk nem követtük percről percre a formula.hu Autósport és Formula Magazin kabalafigura-pályázatát, de így utólag már sajnáljuk, hogy nem tettünk így. Pedig régi igazság, hogy legjobbakat röhögni a gyerekrajzokon lehet. A legeslegeslegmulatságosabbak pedig a gyerek rajongói…..