Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FogarasiSzilvi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves Olvasóm építget egy kis Exceles dashboardot, amelybe szeretne egy egyszerű időjárásos szekciót beépíteni, úgyhogy a következő posztban bemutatok egy ilyen, automatikusan frissülő adatokkal operáló megoldást. Amúgy ez az igény hasonló a legtöbb Exceles feladathoz - nem csak egyetlen…..
FogarasiSzilvi 2018.05.16 15:54:52
@kovács pisti: Miskolc témára: szerintem erre a köpnyeg.hu feed-je nem tartalmaz adatot, különben az is megjelenne a feed-ben. De lehet, hogy teljesen félre értem, akkor bocsánat.
10-15 évvel ezelőtt egy nyaralás elengedhetetlen kellékei voltak a térképek és az útikönyvek  Ha biztosra akartunk menni, akkor megkérdeztük egy-két ismerősünket, akik már ismerték a terepet, hogy milyen tapasztalataik vannak, mit érdemes megnéznünk. Nah persze sikerült is jó párszor eltévedni,…..
FogarasiSzilvi 2017.08.31 15:04:49
@Pacsi Diána: Meg van, mi hiányzott, másnak is hasznos lehet: a jobb felső sarokban a nyelvnél be kell állítani a magyart is, és akkor máris elérhető. De a tipped kellett, hogy márpedig ott kellene lennie! :D Köszönöm!
Tizedik és tizenegyedik vendégeim, Jenny Wang (23 év) és Duck Wang (24 év) Tajvanban, Taipeiben élnek. Jelenleg masters képzésen Londonban tanulnak nemzetközi kapcsolatokat két éves egyetemi programban. Vasárnap érkeztek, három éjszakát laktak nálam. A nyarat európai…..
És meg is érkeztem haza! De kezdjük inkább az elején. Múlthét csütörtökjén feküdtem be. Most az volt a taktika, hogy csak helyileg ható szteroidokat kapok, de a normál kortikoszteroid adagomat nem emelik meg egy milligrammal sem. Úgy néz ki be is vált. Pár nap után elkezdett…..
Már több mint egy hete itthon, és már a második kontrollon is túl vagyok. Minden rendben volt a kontrollokon, vérképem is jól alakul. Örültek nekem az osztályon mikor felmentem és megláttak, jólesett. Hiába egy emlékezetes beteg lettem :D . Itthon már jobban telik az idő. Sokat…..