Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burgenlandi szmörf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
burgenlandi szmörf 2009.11.13 14:42:16
@franta: a vilagegyetemben van nehany konstans, amelyekkel a jelenlegi matematikank nagyresze levezetheto:
e, pi, 0, 1.

Valoszinu, h ezeket a konstansokat masok is ismerik.
Belsőség Lecsót a gépbe! 2009.07.23 13:57:00
Jelen kis borongásom csak laza szálakkal kapcsolódik az autózáshoz, ezért előre is elnézést kérek. Viszont van benne szerelés, igaz, minimális mennyiségű olajjal, de ez, remélem, kevéssé azért kárpótolja azt a néhány olvasót, aki ide kattint. Évek óta használok egy kis…..
Belsőség Audi 2009.07.03 02:47:29
  Meglepő kijelentésnek tűnhet, de korántsem az. A Volkswagennél összedugták fejüket az elemzők, az eredményt itt láthatják. Hogy mondják spanyolul, hogy több legyet egy csapásra?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...
burgenlandi szmörf 2009.06.05 08:59:15
@bopat: igen, tenyleg igy van Szlovakiaban. Keruleti varosokban neha kicsit tobbet kell varni (legutobb 1,5 orat vartam, elore be voltam jelentkezve). Az ugyintezes sima, a vizsgaztatok udvariasak es megvolt 25 eurobol.

El tudna valaki magyarazni, h mi az a regado? Maig nem ertem, h mit is jelent:-)
burgenlandi szmörf 2009.06.05 09:42:13
@Vienna: NOVA - mint uj?
Regisztracios ado fogalmaval tiszaban vagyok, csak ertelmet nem latom. Azert volt szmajli a komment vegen.
Az összeesküvéselméletek egyik alaptézise, hogy bolygónk valamennyi lényeges (és általában negatív) eseménye mögött egy jól szervezett, önös érdekek által vezérelt, rettenetesen titkos társaság áll. A merítés igen bőséges, az ötletek kimeríthetetlenek: felbukkannak a…..
burgenlandi szmörf 2009.05.11 20:34:58
@steepp: azon a listan szerepel Karel Schwarzenberg, cseh kulugyminiszter, aki szvsz egy igen muvelt es ertelmes ember. Rossz szandekrol nala szo nem lehet.
Az egesz BCs olyan "osszejovunk, megdumaljuk mi a stajsz" esemenynek tunik. De nem komoly;-)
A Z-ről mindig is azt tartották, hogy egy szépséges, nyúlánk kupé. Nyúlánk, mint hosszúkás, és nyúlánk, mint "ezt az orrkialakítást a Jaguartól nyúlánk." Amikor annak idején egy Napló forgatás kedvéért az Újlipótvárosban kavirnyásztunk vele, Winkler végig azon…..