Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wadnerbage

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nyavalyogtam már a média elfogultsága és szakmaiatlansága miatt. Most a járványhírek kapcsán Nyáry Krisztián fordul panaszal a sajtóhoz. Nem akarok folyton pálcát törni az egyszerű kétkezi kontentgyárosok felett: a probléma rendszerszintű. Miközben meglepő fordulat, de pár napja Bayer Zsolt is…..
wadnerbage 2021.01.28 10:39:53
@A kiló nem százat jelent.: Ez nem tekintéllyel, hanem tudással érvelés!

Olyan tudással, ami azoknak megvan, akik ezt éveken át tanulták egyetemeken, a tudásukról számtalan módon - vizsgák, szakdolgozat, disszertációk - bizonyságot tettek, majd azóta évtek, évtizedk óta dolgoznak a szakmájukban, még több tudást, tapasztaltot gyűjtve.

Nektek ez a tudás nincs meg, és nem is lesz meg attól, hogy akárhány cikket elolvastok az interneten. Ez nem váltja ki a több évnyi egyetemi tanulást, se az évtizedes szakmai tapasztalatot. Nem is tudom, ez egyáltalán, hogy merülhet fel komolyan bárkiben.

Majd ha kijárjátok ti is azokat az egyetemeket, lediplomáztok, ledoktoráltok, aztán éveken át dolgoztok az adott területen, akkor meglesz a szükséges tudásotok, azzal már lehet bátran mondani hogy mit, hogy kéne csinálni.
Enélkül csak magatokat teszitek nevetségessé, hisz olyasmiről osztjátok az észt, amihez egyáltalán nem értetek, ráadásul olyanokkal szemben, akik viszont igen.
wadnerbage 2021.01.28 10:44:46
@ZX: Milyen eszedet használod, ha az alapvető tudásod is hiányzik?

Nem bírjtáok felfogni, hogy ez egy tudomány? Közöd nincs hozzá, sose tanultad, azt se tudod, eszik-e vagy isszák, mégis okoskodsz, mert azt hiszed, a józan paraszti eszed kivált egy doktori címet meg több évtizedes tapasztalatot? Hát nem, nem vált ki.

Emiatt nem vagytok, és nem is lesztek soha döntéshozók. Mindannyiunk szerencséjére.