Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GT-51

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morgómedve Folytatom az írást 2018.07.29 11:17:16
Legutóbb azt a kérdést tettem fel magamnak, amit megosztottam az olvasóimmal is, hogy írni vagy nem írni? Tulajdonképpen már másnap megszületett bennem a döntés, hogy folytatni fogom az írást, de én már óvatos duhaj vagyok, nem akartam elkapkodni a nyilvánosságra hozást, hagytam 2 napot, hogy még…..
Nemrég fejeztem be a címben említett könyvet, persze könyvtárból kölcsönöztem, nem fogok én már pénzt költeni könyvekre. Régóta szerepelt a listámon, aztán most hogy újra járok könyvtárba kihoztam. A könyv a Szovjetunió afganisztáni háborújáról szól. Arról a háborúról amelynek több célja is ismert…..
Azért számomra kicsit döbbenetes, hogy hírszerkesztők és hírolvasók és egyéb sajtómunkások nem tudják milyen egy hidegvágó. 2 napja járja be az Internetet egy kép, amelyen emberek állnak, kezükben egy-egy erővágóval és ezeket nevezik a hírolvasók és szerkesztők hidegvágónak. Egyébként már javult a…..
Őszintén bevallom, hogy nem olvastam Tolsztoj terjedelmes és híres művét. Kicsit röstellem a dolgot, de így van. Akkor amikor kötelező olvasmány volt inkább a tanulásra fordítottam az időt, nem volt könnyű technikum a miénk, a nyarak meg megint másra kellettek, túl vastag volt…..
Morgómedve 169 komment 2014.01.16 16:38:42
Vasárnap dél felé írtam a tényleges életfogytiglanról. Nem készültem nagyon rá, csak írtam ami eszembe jutott. Ennek megfelelően nem tökéletes. A tényleges életfogytiglannal indítottam, aztán szépen áttértem a börtönök világára, a 16 fős cellákra, pedig a tényleges…..
Morgómedve Hideg van 2013.06.05 16:07:18
Hideg van. Mászkálok a szoba és az erkély között és sehol se jó. Olvasni csak az erkélyen szeretek, ott azonban hideg van, így aztán időnként bekapcsolom a TV-t és végigpásztázom a 44 csatornámat. A kincstári televízió kettes programjánál mindig megállok. Gyermekműsorok…..
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
Schobert Norbi és fanjai első hallásra akár még örülhetnének is: cukorhiány és ennek nyomán jelentős cukorár-emelkedés jelentkezett Európában, Magyarországon pedig még az átlagnál is magasabbra szöktek az árak, és a hiány is jelentősebb. A Norbi-rajongókat azonban sajnos…..