Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wanderbage

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nyavalyogtam már a média elfogultsága és szakmaiatlansága miatt. Most a járványhírek kapcsán Nyáry Krisztián fordul panaszal a sajtóhoz. Nem akarok folyton pálcát törni az egyszerű kétkezi kontentgyárosok felett: a probléma rendszerszintű. Miközben meglepő fordulat, de pár napja Bayer Zsolt is…..
wanderbage 2021.01.27 16:13:35
@ZX: Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de igen, pontosan ebben hazudik. És igen, nem igaz, hogy el van túlozva, nem igaz, hogy egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelennek meg, legfeljebb te vagy buta ahhoz, hogy ezeket értelmezni tudd.

Egyáltalán mi az, hogy el van túlozva? Mi alapján állapítod meg, te vagy a blogger, hogy mi van eltúlozva, vagy mik lennének a helyes járványügyi lépések?

Mi a végzettséged? Orvos vagy, biológus, vagy járványügyi szakember? Ha igen, hol végeztél, mikor, hány éves tapasztalatod van a szakmában, ami alapján úgy érzed, hogy te meg tudod ítélni, hogy mi a teendő egy ilyen járványhelyzetben, professzor úr? Sőt, nemhogy meg tudod ítélni, hanem mindjárt jobban is tudod, mint azok, akik ezt tanulták az egyetemen, akiknek ez a kibaszott hivtása?

A tiéd mi? Mi az a tudás, ami alapján felhatalmazottnak érzed magad arra, hogy ebben a kérdésben egyáltalán véleményt nyilváníts?

Ha te azt hiszed, hogy bármilyen szaktudás és szakmai tapasztalat nélkül, te, vagy ez a szerencsétlen blogger, jobban tudjátok, hogy mi a teendő, mint a világ vezető tudósai, orvosai, járványügyesei, akkor valóban síkhülyék vagytok.

Na pontosan ezért néznek hülyének. Mert az vagy.