Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tRNS

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
tRNS 2021.02.12 15:25:13
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
tRNS 2021.02.10 16:12:09
@.Zsu: Nem vagyok ilyen Zorkó! :) Pedig néha rám férne.
Mondanám, hogy figyelem továbbra is a történéseket a Vella udvarán, de nem vagyok egy hiteles szemtanú, a fentiek tükrében...
tRNS 2021.02.10 16:27:59
@.Zsu: Az élet más területein is vállalsz ilyet? :)
Minden éjfélkor hallgatózni fogok, nézni a kihalt Nagytétényi utat, a félig rozsdaette Villát. Kívülről is olyan lelakott, mint amilyen pusztulat belülről. Régen jobb volt? Vagy csak erre is rosszul emlékszem?
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...