Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TA29

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
TA29 2008.08.14 08:57:38
Kedves Bea és Mindenki!

Hogy olvassátok más véleményét is, a fent említett "nívós" helyről...

Wellnes csomag keretében, négyen barátok februárban érkeztünk a keszthelyi Hotel Kakaduba, ami valóban 4 csillaggal hirdeti magát.
Parkolás: őrzött, zárt parkoló a vendégek részére.
Sarok telken álló hotelről van szó. Megállunk, sehol a parkoló. Bemegyünk, erre közlik, hogy a másik utcában, a hotel oldalával szemközt van a parkoló. Lánccal körülvéve, nem örzőtt, de még csak nem is zárt.
Tapasztalatok:
A szobába folyamatosan ételszag - nekem ne írja senki, hogy finnyás vagyok, azért sülthús felhőben aludni nem valami felemelő.
Wc papír óne, egész másnap reggelig, amíg nem kértünk, kaptam a kezembe és felcaplattam vele a szobába, mondták, hogy majd mennek a takarítók és visznek.. na de addig???? ... lévén dolgom volt. A barátaink szobájában megérkezéskor tele volt a kuka, a konyha szekrénybe kb. 3 hetes kenyerek.
A padlószőnyeg ki volt kopva, az ülőgarnitúra úgy nézett ki, mint amit leöntöttek 3 liter borral majd elfelejtették kitisztítani, hozzáteszem krémszínű huzat volt.
Ez semmi igazából. Elmegy, volt hol aludni stb. mondhatnánk...
De. Aludni? Hagyján az ételszag... de majd megfagytunk. Fürdés idején a takarót (nyári paplan volt) a radiátoron próbáltuk melegíteni. Aztán lefeküdtünk, takaró, rajta a fürdőköpeny. Mit ne mondjak, nem izzadtam.
Megnéztük a "wellnes" részleget. Konditerem: 2 db futópad a folyosón, ami kb. 1,5mx5m-es volt, mert persze pinceszintről beszélünk, kb. 2 m-es belmagassággal.
A jacuzziba inkább nem ültünk bele, szerintem 1 hetes víz lehett benne.
A medencében szőr és hajszálcsomók úszkáltak. A második nap felhívtam többek figyelmét erre. Utána már nem sokan maradtak a medencébe :)

Az első napi traumák után, kiéhezve vártuk a nagy vacsorát. Hát megkaptuk. Kezdődött azzal, hogy a medence partjára terítettek meg 2 csapatnak. Sikerült bekerülnünk a "kiválasztottak" közé. Mit ne mondjak. Felemelő volt ott ülni a klórgőzben, körülöttünk úszkáltak a vendégek, a fejünkre csöpögött az üvegről lecsapodó pára. Bentről, meg vigyorogtak páran ránk. Mert persze az ebédlőben vacsorázók mindebben gyönyörködhettek az üvegajtón keresztül. Na itt rontottuk el, akkor kellett volna borítani mindent. De nem nyeltünk, eszünk, maradunk, nem csinálunk balhét stb.
Jön a kaja, 1 dl leves. A második pedig sült csirkecomb. Itt már betelt a pohár. Mert én személy szerint, egy wellnes csomag keretében, egy 4 csillagos helytől nem csirkecombot vártam. Legalább csirkemell lett volna, mert azt szeretem. 10 nőből 6 biztos nem szereti a csirkecombot. És a legszebb, hogy nem volt választék. Hasonló helyeken legalább 2 fajta vacsora közül lehet választani. De itt nem, vagy megeszed, vagy sajnáljuk. Ott is hagytuk.
A reggeli másnap egész tűrhető volt, persze kikötöttük, hogy nem vagyunk hajlandóak a medence partján enni.
Bocsánat stb.stb. csak kérdem én, a prospektusban azt írják, hogy 100 főt befogadni képes a hely, akkor miért van 30 fős étkezdéje? Mert étteremnek nem lehet ám nevezni, a konyha kb. 4x3-as, nagy volt a gyanúnk, hogy ott nem is főznek csak melegítenek. Azért az meg kicsit durva, hogy azt mondják, hogy gyere 7-kor enni vagy nem férsz be. Én akkor akarok enni, amikor éhes vagyok.
Nagy kegyesen megengedték, hogy este is bent együnk. Várva vártuk, előre megkérdeztük a menüt. Borsóleves, ananászos csirkemell krumplival.
Na, este megint kijött az 1 dl leves. Utána kettőnknek megérkezett a második. Kis tenyérni főtt!! csirkemell rajta egy ananászkarikával, azon egy szelet sajt. A főtt csirkemellet megpakolták, majd a tetejét megkapatták sütőben, ennyi. Mellé sós vízben főtt krumplit kaptunk, kicsit tocsogott - megjegyzem ehhez az ételhez rizs illik a legjobban.
Persze kis adag volt, igazi wellneses :)
Nem tudom az a jó pár 80-100 kg-os pasas, hogyan lakott jól. Vagy lehet, hogy direkt fogyókúrázni jöttek?
Vártunk, hogy négyen együtt együnk.
Eltelt 5 perc, mondom én nem várok tovább, éhes vagyok és nem szeretném hidegen enni. Ketten elfogyasztottuk a másodikat is. Eltelt 20 perc, szóltunk, közben az összes többi utánunk jövő már ette a főtt krumpliját. Úúúúúúúú elnézést, már megint velünk fordul elő stb. stb., közben kaptunk förtelmes "bocsánatkérő" italt. Majd előkerült a desszert is - amit a közeli cukiból hozattak délután.
Kb. 50 perc alatt sikerült is megvacsoráznunk.
Másnap mentünk ajándék masszázsra. Ez az egy jó emlékünk van a Kakaduról. A masszőrök nagyon kedvesek, ügyesek voltak :)
Eljött a fizetés és hazamenetel ideje...
Nagy számolgatás a recepción, a csaj kicsit volt csak szétesve. Azán elénk tett egy papírfecnit a végösszeggel. Se számla, se semmi. Hogy valamikor ittál egy üditőt, az mennyi volt? Rejtély.
Mindegy, nekem nem kellett a számla csak menjünk már. De nem tudom az általunk befizetett pénz, hová mehetett?
Mert, hogy nem a kasszába az is biztos.
A 4 csillagból én kettőt kitörölnék.

Keszthelyről: nagyon szép hely. Sok kiállításon voltunk, nekem a csigaparlament tetszett a legjobban. Nagyon sajnálom, hogy erről én soha nem hallottam még, és a környezetem sem tudta, hogy létezik.
Gyönyörű volt, azt bármikor megnézném újra.

TA