Regisztráció Blogot indítok
Adatok
temina

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat beszéltünk a férfiakról, pedig az események igazi főhőse egy nő. Kamala Harris történelmet írt, mint az USA első női alelnöke + színesbőrű. Mivel nagyjából ugyanarra látom képesnek a nőket és a férfiakat (+ a színesbőrűeket és a fehér, "narancs", satöbbi bőrűeket), számomra ez nem akkora…..
temina 2021.01.23 16:41:55
@Wildhunt:

Milyen választási csalás történt? Hol? Mikor?

Ha történt, hol vannak a bizonyítékok? Miért nincsenek vádemelések? Trump több mint 200 bírót nevezett ki, ők hol vannak? A legfelsőbb bíróságban 2/3-os többségben vannak a republikánusok, ők hol vannak? A republikánus párt veztői mind elismerték a vereséget, Mike Pence ott volt a beiktatáson, gratulált az utódjának, az élő volt elnökök is mind ott voltak, egyetlen komolyan vehető ember se áll ki Trump légbőlkapott csalási meséje mellett. Mindenki hülye csak Trump helikopter? Hagyjuk már ezt... Még ő maga is azonnal bekussolt, amikor komolyra fordult a helyzet és az agymosott hívei tombolni kezdtek. Ennyit a nagy harcról a végsőkig...

Egyetlen választási csalási kísérletről tudok, amikor Trump felhívta Raffenspergert és fenyegetve próbálta rávenni, hogy az ő érdekében elcsalja az eredményt. Na az választási csalás lett volna, így megállt kísérletnél, azt is Trump követte el. Nyilván nem ez volt az egyetlen eset, csak ez lett dokumentálva.

Totál hülyét csináltok magatokból, ha ezt tovább toljátok.

Ideje felfognotok, hogy Amerika nem kér tovább a Trumpizmusból, ahogy Magyarország se az Orbánizmusból, lehet takarodni, Moszkvába. De csak ha gyorsak vagytok, lassan Putyikának is lefő a kávé. A fasiszta világrend amit úgy imádtok, lassan mindenhol kivérzik, jobb lesz beletörődni.