Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fosturmix

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fiatal brit tervező, Yunju Lee bolondos kiegészítőkkel - egészen pontosan brossokkal -rukkolt elő férfiak számára (hozzátenném akár nők is viselhetik).A brossok elsősorban a mindennapi életben előforduló kisebb-nagyobb "baleseteket" mintázzák,…..
Szerintem olyan ember még nem született, aki előbb vagy utóbb ne nyelt volna le valami ökörséget. Én ebből a szempontból nem mondhatom különösebben mozgalmasnak az életemet, mert az unalmas rágónyelésen kívül hirtelen csak egy 4-es tipli és a gombfocilabda lenyelését tudom…..
Az Apple két frissítés bétáját küldte ki tesztelésre a fejlesztőkhöz: a Mac OS X 10.5.6 és az iPhone 2.2 beta 2-t. A hibajavítások eltartanak még néhány hétig, lássuk, mit (nem) várhatunk az update-ektől.Az új Leopard-frissítés állítólag minden laptopban elérhetővé teszi…..
Victoria Beckham ha meg nem is hódította Indiát, de a nevét és az arcát mindenképpen jól ismerik az ott élők.Victoria ezúttal az indiai Vogue novemberben megjelenő számának címlapján szerepel, hagyományos indiai száriban.....
fosturmix 2008.10.24 02:29:12
A minneapolisi szövetségi bíróság bűnösnek találta a 22 éves Sergiu Daniel Popat, miután az beismerő vallomást tett. Popa 2000 júniusa és 2007 februára között több mint 7000 internetező átverésével körülbelül 700.000$-t zsákmányolt adathalászat és klónkártyák…..
A Fostalicska sosem látott internacionális bűnszövetkezetre lelt, melynek egyetlen célja: kis hazánk megmaradt egyetlen dicsősége, az olimpiai sportnagyhatalmi státuszunk megfúrása! Figyelem! Különösen sokkoló információk birtokába juthat! Továbbolvasás csak saját…..