Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyhuszonegy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy társasházunk kifosztásának érdekes oldalát is érintsük, rövid szemelvények a sajtóból:Népszabadság: http://nol.hu/budapest/cikk/503299/Népszabadság másik cikk: http://nol.hu/cikk/503193/RTL Hírek: http://www.rtlhirek.hu/cikk/208237Zoom.hu…..
egyhuszonegy 2008.08.14 02:24:05
H. Beatrix első és utolsó látása

A két évvel ezelőtti költözéskor tiszteletünket tettük a pontosanmárnememlkékszemmerrelévő irodában, ahol egy kék fingfogós-janicsáros mackóalsóban fogadott bennünket, hajában a hetvenes évek végét idéző retró hajcsavarókkal. Mivel már este hat körül járt, azt hittük a pedellus-takarítónő átvette a hatalmat. Időpontra érkeztünk. Megtippelhette kik lehetünk, ezért mézesmázosan szívélyes fogadtatásban részesültünk. Kiderült, hogy egy közgáztvégzett-ám elmével hozott össze a sors, ki annyira bizi, hogy közgyűlésre megy-ám, és a csavarók az esti frizit hivatottak zsaluzatként szolgálni. Mindent elintéz, még a garázsban lévő pallósor helyét is lebetonoztattya, meg a titkos kamerát is csak őtuggya hol van, a csekkeket meg pontosan aggyukámfel, és szójjunk, ha bármi gondunk van.
Hát és most szólnék: tűz van babám és virítsd a lóvét! Persze lehet, hogy ártatlan. Mint ahogy a Nagy és Tsa számlái felett rendelkezési joggal bírók mindegyike. De szerintem nagyjából eljött az idő, hogy HB is feljelentsen végre valakit. Valahol. Így legalább a koordinátái kiderülnének. Közállapotainkat nézve, szépen homokozgathatunk a játszótéren, perekből várakat építve, melyekről pár év múlva kiderül, hogy a porrá fújta a szél. Mi fizetünk. Ők futnak. Vagy ülnek. A végén a lóvét újra nekünk kell virítani. Duplán.