Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madamrekamé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Madamrekamé 2013.10.02 20:16:36
"Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá,…..
Madamrekamé 2013.09.21 18:12:12
A fenti képet Rab Zoltán küldte, aki igen csak meglepődött, amikor Rómában jött vele szemben a Mária-Valéria híd. Ráadásul "ponti d'oro", vagyis az aranyhíd szerepében, alatta a tejjel-mézzel folyó Duna. De vajon miért kell az olaszoknak egy japán autót reklámozni Esztergommal?…..
Styxx könnyed, vasárnapi posztja következik - ahogy nála mindig, ezt a posztot is erőteljesen belengi a politikai és a szexuális túlfűtöttség. Méltó köszöntése a tavasznak!   LAKÓTELEPI MILFVADÁSZOK* 1 fő 20- és 1 fő 45+; a posztot az Országos Blog és Chat Testület…..
comment:com Duchovny, a szexfüggő 2008.08.29 16:02:00
Nem nagyon szeretünk bulvárhírekkel foglalkozni, megvan annak is a maga helye az Index portfólióban (Velvet), de ezt nem bírtuk kihagyni. Mókus nevű kömmentelőnk jelezte, hogy David Duchovny, a Kaliforgia sztárja kezelésre szorul, mert (most tessen meglapaszkodni) szexfüggő a lelkem,…..