Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slengi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
A PSG elleni keddi vereség után a Juventus hazai pályán a Salernitana ellen bizonyíthatott vasárnap este, mielőtt szerdán a Benfica csapatával találkozik. A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen Antonio Candreva megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt már kétgólos előny…..
A mai napon Nicolò Fagioli, Fabio Miretti és Matías Soulé szereplésével a Juventus sajtótájékoztatót tartott, amelyen Maurizio Arrivabene és Federico Cherubini beszélt a Juventus utánpótlásnevelésének megreformálásáról, amelynek legfőbb része az U23-as csapat megalapítása. Federico Cherubini az…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
slengi 2022.09.03 14:48:13
@Leram7: az nincs sajna de köszi
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
A Juventus fájdalmas vereséggel térhetett haza az Inter otthonából, s így hátránya ismét tetemesre nőtt a bajnoki tabella éllovasától, de szerda este az Olasz Szuperkupa döntőjében feledtetheti a vasárnap esti teljesítményt. A bajnoki címvédő ellenfele az Olasz Kupa győztese, a Napoli lesz, s a két…..
slengi 2021.01.20 22:52:38
@MdewC: pont ezt mondtam én is az asszonynak :)