Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maláj tigris

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre újra van min rugózni, az előválasztás eredménye bizakodásra ad okot. Kissé paráztunk, hogy Dobrev túlnyeri magát, de ezt megúsztuk, Budapest összeszámolása után 2-3 százalékpont lesz a különbség Karácsony előtt, ez semmi.  Lényegében eldőlt, hogy ha Karácsony és Márk-Zay közül az egyik…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Maláj tigris 2021.01.17 12:58:20
@Gábor Révész: De miért nem adják be 60 év felettieknek? Nem ők a veszélyeztetett korosztály? Milyen vakcina az amely a 60 év felettiekre veszélyes a 60 év alattiakra meg nem? De nem is értem miért kell beoltani a teljes lakosságot ha a vírus csak a krónikus betegekre meg a 60 év felettiekre jelent elsősorban komoly veszélyt. Nem őket kellene inkább beoltani? Persze tudom néhány esetben 60 év alattiak is meghaltak vagy hónapokra megbetegedtek de ez igaz az influenzára is. (2 éve egy 42 éves ismerősöm halt bele a szövődményeibe pedig semmilyen súlyos alapbetegsége nem volt) Ha az összes krónikus beteg meg hatvan év feletti be lenne oltva akkor mindjárt csökkenne a kórházak terheltsége mindenki megnyugodhatna. A koronavírust úgysem tudjuk teljesen kiirtani velünk fog maradni mint az influenza és még sok másik vírus.