Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MTTRN

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
MTTRN 2021.01.17 00:29:09
@vágtázó vadmalac: Azért Mérő Vera és az oldala nem ennyiből áll, lásd a lúgos dokis ügyet.
Fél évszázados seggrecsapkodós sztorik, ja igen, a darnóci hentes ügye, nemi erőszak, gyerekbántalmazás, és még sorolhatnám. Férfiak bántalmazása is téma ott. Lehet neked csak vállvonogatós röhögés tárgya mások traumája, de nekem pl kurva szar érzés és a mai napig bennem él, hogy suliból hazafelé meg akartak erőszakolni vagy amikor a buszon zaklattak és az utazóközönség rám volt dühös, mert felemeltem a hangom. Évekig alig tudtam erről valakivel beszélni, főleg a hozzád hasonló mentalitású emberek miatt. Én örülök neki, hogy van ilyen oldal és lehet erről beszélni. Seggrepacsizós...az. Persze ha veled történik bármi apróság az komoly ügy, ugye?