Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sofy Taylor

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!    Az utóbbi időben nem sikerült túl sokat olvasnom, sajnos nem úgy jöttek ki a lépések a mindennapjaimban. Most viszont újra hódolok ennek a hobbynak. A minap kezdtem el olvasni Stephanie Garber tollából a Caraval című szerzeményt. Nem olvastam még el a felét sem, de meg kell hagyni,…..
Nem régen használtam el a Garnier Fructis Macadamia Hair Food hajpakolását.  Macadámdió illata van. Igazán egzotikus illat. Nem minden nap érzem ezért kifejezetten feltöltött amikor használtam.Az illata nagyon jól megmaradt a hajamon 1-2 napig. Az állaga nagyon krémes, nem folyik, viszont nem is…..
Most jelenleg Ed McDonald Éjszárny című könyvét olvasom.  Érdekes olvasmány. Magával ragadt, de csak a 2. fejezettel. Az első fejezet nem volt túl magával ragadó.   Érdekes Történet, mert egy talán a miénkhez hasonló világba csöppenünk, de egy határon túl viszont nem emberi világ az amiben a…..
Sofy Blog Célom az oldalon 2021.01.16 20:47:51
Több témában szeretnék mozogni. Bár jelenleg nem tudom miről is szólna a hozzám legjobban íllő blog. Talán a könyvek, a filmek és a kozmetikumok lennének azok amikről úgy igazán tudnék írni.  Jelenleg rengeteg könyv van a listámon amit el szeretnék olvasni. A könyvespolcomon helyet foglalt már…..
Az Attack on Titan című japán anime sorozatba belenézve azt gondolhatnánk, hogy ez egy kissé véres és meglehetősen harcias történet emberevő óriásokról és az ellenük küzdő emberekről. Ám ha megnézünk pár részt, olyan mélyebb tartalmakkal találjuk szembe magunkat, amelyek hatására olyan kérdéseken…..
Sofy Blog Az első blogom 2021.01.15 21:30:00
Sziasztok!   Ez az én első bejegyzésem. Tudom ez egy elég slampos szöveg, hogy az én első blogom, bla bla bla... Minden esetre nem arról szeretnék beszélni nektek, hogy miért kezdem el ezt a blog témát. Igazából csak arra gondoltam, hogy le írom ki is vagyok én. A születési évemet nem kötöm az…..