Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trumpyka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a demokrata többségű Képviselőházban megkapta a szükséges többséget Trump második(!) impeachmentje, nem volt kérdéses. Még itt a mucsai alvégen is olyan az öröm, mintha a lottót nyerte volna meg mindenki. Hogy a Szenátusban kétharmadot kapjon a tárgyalás, az a csillagok együttállásán túl a…..
Trumpyka 2021.01.15 10:57:59
@A kiló nem százat jelent.:

"De szerintem beteg elme kell ahhoz, hogy valaki erre pazarolja az idejét. "

Már bocs, hogy így rákérdezek, tényleg az őszinte kíváncsiság hajt, de amúgy te miért írod ezt a blogot? Fizet érte valaki? Így akarsz bejutni a KESMÁ-hoz? Vagy miért? Úgy értem, miért pazarolod az idődet kilométer hosszúságú cikkek írására, amit aztán elolvasnak öten és abból is négyen kiröhögik, mert annyira távol áll mindentől, aminek bármi köze van a valósághoz? Pláne úgy, hogy minden megállapításodat, jövendölésedet, sorra megcáfolja az idő is, vagyis még be is égsz velük (nyilván nem is nagyon számíthat másra, aki eleve kamukból gyárt tartalmat).

Láthatóan irgalmatlan energiát és munkát tolsz abba, hogy az összes fake news gyár összes konteóját egyesével behivatkozd és aztán ezekből az álhírekből valamiféle következtetéseket levonva alkoss új összeesküvés elméleteket maroknyi kis "rajongótáborod" számára, de amúgy mit gondolsz, mit érsz el ezzel? Már azon kívül, hogy kiröhögteted magad?

Kévésbé szofisztikáltan: vadász, miért jársz te az erdőbe?