Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lumpy01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
Lumpy01 2010.04.14 09:21:22
Kedves Blogozók!

Ennek semmi értelme. Én csak 1 dolgot tudok:

HÁZI ÁLDÁS

Hol hit, ott szeretet;,

Hol szeretet, ott béke,

Hol béke, ott áldás,

Hol áldás, ott Isten

Hol Isten, ott szükség nincsen.

Ha bárki is azt gondolja, hogy a tízparancsolat semmibevételével lehet élni, nagyot téved. Mert akkor ez lesz a következménye. Az embereket nem kéne teljesen idiótának nézni. Jól tudom, a Fideszben sok liberális van, éppen ezért a Jobbik-ot támogattam, mert a nemzeti önkontrollra szükség van, de számomra Orbán Viktor egy családszerető ember. nem tudom, észrevette-e valaki, hogy ő volt az egyetlen, aki a családjával ment voksolni, és aki családja iránti szeretetét tettekben is kifejezte a kamerák előtt. Egyébként véletlenül bukkantam rá egy 1989-es interjúra, ahol a KISZ-esek közül 1 nevet említ, akivel vigyázni kell. Az a Gyurcsány nevű... A youtube-on láttam. A link már nincs meg, de érdemes rákeresni.

Véleményem szerint az MSZP-nek azért kell megszűnnie, mert hiteltelenné vált az emberek szemében. Magyarországon valljuk be, a melegfelvonulást nem támogatja az emberek jó része, mégis 100 milliós nagyságrendbe kerül az országnak. A liberálisok ezért jelentenek veszélyt. Ebből a pénzből a saját lakásukban fagyhalált szenvedőket meg lehetett volna menteni.

Ha mi nem változunk meg, szerintünk megváltozik bármi is? Amikor nem kérünk számlát, és az a ciki, ha valakinek nincs A8-as Audija, és nem lopta össze rá a pénzt max. 1 év alatt, és az a menő, ha valaki nem fizet semmiért (filmeltöltések, zeneletöltések, szoftverkalózkodás...)? Van, aki elhiszi, hogy van jókrampusz és rosszkrampusz? A krampusz az csak krampusz szerintem. Van, aki szerint normális az, ha valaki sír, hogy nincs pénze BKV bérletre, közben havonta 15-20 ezer Ft-ot költ bagóra és piára? (A BKV bérlet ára 9.800,- Ft/hó..., 100 napos bérletekkel pedig 3 db esetén már 30 nap ingyen volt...). Orbán Viktor csak reményt adhat nekünk, de legalább megteszi. A 2/3 miért kell nekik? Mert ez az egyetlen esély, ha pedig nem csinálnak semmit, nagyon bebukják 4 év múlva, ezt ők is nagyon jól tudják, mert akkor ugyanolyan bukta lesz nekik, mint most a ballib-nek.

Adjon az Isten békességet, békességben szeretetet, szeretetben egységet!

Szép jövőt! :-)