Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tczicpe, akinek a mondandójától rettegsz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes újra olvasni: Ez már rosszabb, mint a House of Cards: az USA felbomlásához vezethet a vitatott elnökválasztás — írtuk az év végén. Hát íme!  A feldühödött tüntetők betörtek a törvényhozás épületébe. És akkor mi van? A demokrata establishment és a velük összefonódott Big Tech monopóliumok…..
tczicpe, akinek a mondandójától rettegsz 2021.01.14 13:14:49
@A kiló nem százat jelent.: Nem tudom kivel keversz össze, de én egy kultúrált, semmilyen sértegetést, személyeskedést nem tartalmazó, hosszú és részletes kommetet írtam arról, hogy miért nem igazak a cikked állításai.

Te pedig ahelyett, hogy megvéted volna az állításaidat érvekkel, azonnal kicenzúráztál. Mindezt egy olyan cikk alatt, ahol a mások véleményének tiszteletéről és a szólásszabadság fontosságáról írsz. Ez egyértelmű gyávaság.

Azt írod, hogy az érveim nem voltak érvek. Mégis annyira megrémültél tőlük, hogy azonnal törölnöd kellett, miközben valóban semmilyen érvet nem tartalmazó, valóban személyeskedő kommenteket nem törölsz.

Na vajon miért?

A poszt ajánlójában a Facebookon ezt írtad:

"Ha kitéped egy ember nyelvét, nem azt bizonyítod, hogy HAZUG, hanem csak azt üzened a világnak, hogy RETTEGSZ attól, amit mond."

Nos te kitépted a nyelvemet, sőt úgy rágalmazol, hogy válaszra se adsz lehetőséget. Ezek szerint te magad is beismered, hogy nem hazudok, hanem csupán rettegsz attól amit mondok, rettegsz attól, hogy nekem van igazam.

Én csak annyit tudok mondani erre: jól teszed!