Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bertrand

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes újra olvasni: Ez már rosszabb, mint a House of Cards: az USA felbomlásához vezethet a vitatott elnökválasztás — írtuk az év végén. Hát íme!  A feldühödött tüntetők betörtek a törvényhozás épületébe. És akkor mi van? A demokrata establishment és a velük összefonódott Big Tech monopóliumok…..
bertrand 2021.01.14 08:18:08
én alapvetően nem vagyok Trump ellen, gazdasági lépéseinek jórészével egyet tudok érteni, egyéb döntései közül is sokkal. nem gondolom se különösebben jó, se különösebben rossz elnöknek, kb átlagos. pár hülye megnyilvánulása nélkül, csak a tettei alapján megítélve, simán beleolvadt volna a felejthető elnökök hosszú sorába.

a választással és a teljesen komolyan vehetetlen, abszolút nevetséges csalási vádakkal, viszont teljesen hülyét csinált magából és azzal, hogy ezt az ökörséget az utolsó percben se hagyta abba, lenullázta teljes eddigi teljesítményét. ettől még 24-ben simán indulhatott volna, még akár esélye is lett volna, a kapitóliumos hergeléssel és az azt követő balhéval, viszont mindörökre kiírta magát a politikából. mit gondolt vajon, mi fog történni, ha egy csapat összesküvéshívő rednecket hergel hónapokon keresztül? csoda, hogy "csak" ennyien haltak meg.

a csalási vádak nevetégességébe nem hiszem, hogy részletesen bele kellene menni, sehol semmi bizonyíték, valami 60 bíróságon próbálkoztak elérni bármit, 0 éredménnyel, rakás államot újraszámoltak, volt amit többször is, 0 eredménnyel, ráadásul amikor Trumpot még a választások előtt megkérdezték, hogy elfogadja-e majd az eredményt, már akkor azt válaszolta, hogy csak akkor ha ő nyer. wtf? innentől nincs kérdés, elve tudta, hogy veszteni fog, elve erre készült, erről szólt ez az egész csalásos színjáték, semmilyen komolyan vehető ember nem ad már hitelt a szavának. újraválasztás helyett most már annak is örülhet, ha nem csukják börtönbe. szép teljesítmény...