Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tealc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“..But if ICE is shut down as planned and the switch to hybrids doesn’t happen, European industry may have willingly signed its own death warrant. We may well get BEVs but at enormous cost to consumers, tax-payers and the size of industry and employment in Europe..”Úgy látom egyre nedvesebbek a…..
Tealc 2023.01.03 01:20:08
@Gdp: Pontosan! 2035-ig meg 10x modositani fogjak ezt az orult szabalyozast. Ez csak a jelenlegi valasztopolgaroknak es befektetoknek szol...
Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász sok társával együtt megvilágosodott. Hirtelen rájött, hogy sem a bitcoin, sem a Tesla értékeltsége nincs köszönőviszonyban a realitással, és ezt a New York Times hasábjain le is vezette egy hosszú cikkben.Aki most azt várja tőlem, hogy a kijelentés tényét…..
Tealc 2023.01.03 01:14:39
@Easy Driver: Latom megbatottak a szerelmedet. Nem baj ilyen a vak szerelem! De ne aggodj, a rozsaszin felho majd elmulik lassan...
Frank Weber, a BMW fejlesztésért felelős igazgatótanács tagja az IAA hetében ismét határozottan figyelmeztette a konkurens német márkákat azzal kapcsolatosan, hogy mindenki az egyéni útját járja az autók operációs rendszerei kapcsán. Sokan és sokféleképpen felhívták már arra a figyelmet, hogy a…..
A fél médiavilág éppen a sokadik "Full Self Driving" balesetről beszél, mintha ennek valamifajta hírértéke lenne. Egy emelt szintű Level 2 "önvezetést" önvezetésnek hívni, hát, az adott esetben járhat azzal, hogy egyesek úgy gondolják, hogy hátra lehet mászni a vezetőülésből a kényelmesebb második…..
Tealc 2021.04.21 01:04:09
@miert?: "A Tesla hivatalos nyilatkozata szerint az adott autóban nem volt Autopilot licensz. Egyéblént ha lett volna, sem lett volna aktiv, mert az adott útszakaszon nem voltak sávjelzések, és ilyenkor az Autópilot nem hajlandó atvenni a vezetést."

Az hogy mit mondtak es mi a valosag ket kulonbozo dolog. Hivatalosan lehet nem volt AP, de utoloag bele leher rakni...
A Ford szentendrei központjában a kicsit közelebbről is megnézhettem a Mustang Mach-E-t. Azt eddig is lehetett tudni, hogy lesz hátsó kerekes egy elektromotoros verzió és összkerekes két elektromotoros verzió, mindkettő standard és megnövelt kapacitású akkumulátorral is rendelhető lesz. Érdekes…..
Tealc 2021.04.15 17:56:31
@miert?: Nem Kelet-Europa a vilag kozepe! Ne a magyar berekbol indulj ki.
Tealc 2021.04.16 15:23:41
@miert?: Igen, nagyon durvan tul vannak arazva, es kozben minden le van egyszerusitve a belterben, valamint telerakjak a legrosszabb minosegu kopogos muanyaggal az autokat. Borzaszto!
Nem vagyok részvénypiaci elemző, és nyilvánvalóan sokan hülyére keresték már magukat a Tesla papírjaival, miközben az egymásnak homlokegyenest ellentmondó elemzések sora jelenik meg arról, hogy merre tart az árfolyam rövid meg középtávon. Véleményem van, ezt nagyjából ismeritek, de fura, hogy egyre…..
Tealc 2021.01.13 17:45:07
@miert?: A reszveny ara mogott nem csak bizolomnak kell lennie, hanem teljesitmenynek is!

A Bitcoin-t nagyon ne hasonlitsuk a reszvenyhez mert teljesen tavol all tolet! A Bitcoin mogott nem kell semmi fedezetnek lennie, mivel onmagaban erteket kepvisel mint pl az arany, a jelenlegi arfoltam pedig nagyon messze van meg attol az artol amit valoban er.