Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s0ggy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ügyfél című filmben valami hasonló történt Az ember már azt hiszi, semmin se tud csodálkozni."Bankrablás? Aha - bólogat.- Túsz? Húhh! - szisszen fel.- Elmenekült, de elengedte a túszt? Na, anyukám, mi is lesz ma vacsorára?"Ellenben, amit a kedd esti…..
s0ggy 2009.01.15 19:01:13
@izadóradanken: egy szóval sem vitattam, hogy erről van szó, de a posztod nem éppen erről szól. A szülő meg ne utólag fröcsögjön, hanem gondoskodjon róla (mondja el neki, hogy idegenekkel nem állunk szóba, mikrofonos néninek, bácsinak nem nyilatkozunk, ha nem vagyok ott melletted) készítse fel a gyereket ilyenekre. Hány riportban szólalnak meg gyerekek (bréking: nem csak bünügyi riportok vannak!!!). Utólag fikázni azt aztán tudunk ebben a paranoid országban...
s0ggy 2009.01.16 08:49:53
@izadóradanken: "De szerinted ki tanítsa meg ezt a gyereket? ... Az a szülő, aki alig látja a gyerekét, mert hajnalban elrohan, este hullaként mászik haza, vacsora közben még kicsit dolgozik, meg utána is?"

Na ezt most nem teljesen értem. A szülőnek benne van a munkaköri leírásában, hogy igenis köteles megtanítani, felvértezni a gyerekét mindennel, amit ő az évek során felhalmozott. Mégis mit gondolsz, kinek a feladata lenne gyereket nevelni, ha nem a szülőé?! Kövezzetek meg, de nem tudom sajnálni azokat a szülőket, akik gyereket vállalnak, nem tudják rendesen felnevelni, mert neadjisten dolgozniuk kell, aztán ha gyerek elkallódik/nyilatkozik/értsétek jól, ők meg sírnak, hogy jaaajagyerek! Szép dolog a gyerek, de csak azért ne csinálj, hogy legyen, de foglalkozni már nem jut rá időd. Nekem sem lesz, amíg nem vagyok teljesen biztos benne, hogy minden flottul megy minden téren.

És ne kezdjetek rá kérlek azokra, akiknek hirtelen megváltozik az életük, meg elvesztik a munkahelyüket, mert 1) ez benne van a pakliban sajnos, 2) shit happens. naés? attól a gyerekékért annak 18 éves koráig felelősséget köteles vállalni.

Összegezve:
1) a poszt témája jó, a megközelítés kevésbé (szvsz. egyáltalán nem)
2) a gyerekre figyleni kell!!!! Ha a szülő MINDENRE felkészíti a kölköt, akkor nem lesz b.
3) a paranoiát meg visszább kell fogni. Mert szerintem legkevésbé az ilyen "hangulatfokozó" posztokra van szükség. Ez kb. olyan, mint a verbális kockakődobálás, de maradjunk inkább a bolhából-elefánt vonalnál, az mégiscsak kedvesebb.

peace.