Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tczicpe szólásszabadság

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes újra olvasni: Ez már rosszabb, mint a House of Cards: az USA felbomlásához vezethet a vitatott elnökválasztás — írtuk az év végén. Hát íme!  A feldühödött tüntetők betörtek a törvényhozás épületébe. És akkor mi van? A demokrata establishment és a velük összefonódott Big Tech monopóliumok…..
tczicpe szólásszabadság 2021.01.12 19:06:15
@A kiló nem százat jelent.: Hmmm... Nem nevezhetlek hazugnak? Ez fura, mert nekem úgy tűnik, hogy pontosan annak neveztelek! Azt hiszed, hogy a cenzúrával megakadályoztál bármiben? Ne nevettesd ki magad. Az általad, a szólásszabadság jegyében kicenzúrázott, részletes és tárgyilagos kommentemben tételesen leírtam, hogy hol és mi mindenben nem mondasz igazat, nyilvánvaló, hogy ezért kellett a lehető leggyorsabban törölnöd. Azzal, hogy így cenzúráztál, pont az állításaimat igazoltad és ezt igazán köszönöm szépen neked! Ritkán találkozom olyanokkal, akik ennyire könnyen bedobják a törölközőt.

Jól látszik, hogy az őröjngő kommenteket itthagyod, azoktól nem félsz, csak attól, ha valaki tételesen rántja le a leplet minden hazugságodról.

Szomorú, hogy a LMP mára oda süllyedt, hogy ilyen emberek vezethetik mint te.