Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam bácsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
Kifordított ország Beszoptuk... 2010.02.10 12:15:00
Ha az MNO informátorai nem hazudnak, akkor ezt kurvára megszívtuk. Az IMF szerint csak az idei hiánycél eléréséhez újabb 250-300 milliárdos megszorításra van szükség. Önmagában is óriási szám, de hogy képben legyünk: az ingatlanadóból származó bevétel kb.: 50 mrd/év,…..
Az alábbi képek bemutatják a testmódosítás egyik legszélsőségesebb, és legradikálisabb formáját, és a megvalósítható határokat is. A képeken látható úriember neve Káin, aki elhatározta, hogy hű akar lenni biblia nevére, és mindent megtesz azért, hogy minél jobban…..
2 napja írtam arról, hogy a reklám-és kliprendező készítheti el a következő Alien filmet. Sokan talán csak legyinthettek erre a hírre, mondván az egész egy nagy kamu. A Collider beszélt Tony Scottal, aki megerősítette, hogy az info igaz."Carl Rinsch fogja rendezni az Alien…..
Sam bácsi 2009.05.30 18:13:29
@Rorschach: Tény, hogy nem láttuk az űrből jönni, de láttuk az idegen űrhajót a jégben, plusz ismerjük a továbbiakat. Éppenséggel nem azzal van a baj, hogy miből lehetne előzményfilmet csinálni, hanem azzal, hogy kellene ehhez egy elhivatott rendező, aki a második ( Carpenter-féle verziót) és az 50-es években készült eredetijét is látta és rá is tud érezni a film sajátos hangulatára. És lehetőleg térjenek vissza a bábus-makettes trükkökre, ne vágják agyon a dögunalmas számítógépes animációkkal.Szerintem.
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Olvasom, hogy:"A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. " / Index /illetve:"Arra a…..
Sam bácsi 2008.08.19 09:35:41
Hamster: Igen.Ráadásul az élsport fogalommal vigyázni kell,különösen amikor példaként állítják elénk,mert ez így csak provokáció.És arra a szomorú emberi tulajdonságra apellál, amit inkább szégyelleni( de legalábbis vissszafejleszteni kellene), nevezetesen az egoizmusra.Biztosan találkoztál már te is azzal a szellemóriással az általános isiben, akihez, ha odalépett a főhülye, mondván,hogy "fogadjunk,hogy úgysem mered bedobni azt az ablakot!", akkor a szerencsétlen már nyúlt is a kavicsért.Az élsport, különösen az atlétika, azért tart itt( cáparuha, EPO,géntechnológia), mert ilyen mentalitású szellemóriások űzik, akiknek elég azt mondani, hogy "Na látod ő mit tud? Te ezt hagyod?!".Már régen célt tévesztettek.Támogassuk a tömegsportot, de ne azért, hogy az átlagember az állatvilág sportbajnokainak teljesítményét érje el.Több, egészségesebb embert, jobb kodíciót, a mozgás örömét a világba.Ennek volna értelme.Ne egóra gyúrjunk, hiszen az csak akkor elégedett, ha 'különb' lehet.Jellemző, hogy egyes sportolók kifejezetten dühösek, ha lemaradnak a dobogóról.Sőt, még a sajtó is a földig lehordja őket.Milyen példakép az ilyen mentalitás?Szegény jamaikaiak.Ők a legnagyobb példakép, mert szegények, kevés pénzből sportolnak és szerény eszközökkel,csupán egóból telejesítik túl a világot."Nagyon hiszünk magunkban!"Oké.De miért kell ezt világversenyeken propagálni?Ha csak úgy otthon hisz, az nem elég?Hisznek magukban.Jó.De ez csak magánügy, szerintem.Én is hiszek a magam erejében, de nem dicsekszem vele a villamoson.Az élsport egy mentalitás. A tömegsport pedig egy másik,viszont abban nincs versengés, rangsorolás,demokratikusabb.Szerintem az utóbbi a hasznosabb.Persze lehet, hogy tévedek.