Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joba

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4. Algéria, 1 döntetlen, két vereség, gólarány: 0-2Ebben azt hiszem, minden benne van. Nagyon kevés olyan csapat lesz, amelyik két kapott góllal fog kiesni, és nagyon kevés olyan csapat lesz, amelyik nem lesz képes egyetlen gólt sem lőni ellenfeleinek. Az előzetes elvárás az…..
Hajrá Algéria! USA-Algéria élő 2010.06.23 14:02:00
Végeredmény: USA-Algéria 1-0. Algéria a negyedik helyen zárt.A második félidőt uralta az USA, és csak a szerencsének köszönhetően nem kaptunk gólt - egészen a 91. percig. Megérdemelten nyert az ellenfél, de a mi csapatunk is dícséretet érdemel a küzdésért. Sajnos nem sikerült…..
joba 2010.06.23 15:11:28
 Mióta sikerült begyömöszölni azt a gólt az Emirátusoknak, mindenki kicsit fellélegzett: mégse ötmeccses vereségi és három meccses góltalansági sorozattal fognuk kicsoszogni a hejszlovének ellen. És most hirtelen jönnek sorban a jóhírek:- mindenki gyógyul, akinek…..
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..