Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lébenkanál

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak, aki sokszor beszélget - akár hívóként, akár fogadóként - mobiltelefonon, annak feltétlenül két készüléket kell használni, de az egyik ne érintőképernyős legyen. Ennek indoklását egy példával támasztom alá.Aki dolgozik, tárgyalásokra, moziba, színházba, vagy egyéb…..
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..
Jogi garanciákat követeknek a szülők.Amikor ezt a cikket elolvastam, első pillanatban nem tudtam eldönteni, hogy valóság, vicc, vagy a kötelező hit és erkölcstan oktatás szarkasztikus kifigurázása.Nézzük végig a leendő erkölcstan oktatóval szemben támasztott követelményeket:-…..
Nagyon tetszett a legutóbbi "ingyenes" (azaz az adófizetők pénzéből közvetetten, vagy közvetlenül) finanszírozott Helyi Téma féloldalas főcíme.Le a kalappal! Az egész Földön ismert "középszerű" Hugh Grant és az itthon is alig ismert hírolvasó Pálffy István fotója csak…..
Abban ugyanis, hogy hogyan kell össze-vissza beszélni. Én még emlékszem Karácsony Gergely kijelentésére, hogy az Orbán kormány megdöntésére egy ideiglenes koalícióval minden párttal, tehát még a Jobbik-kal is össze kellene fogni. A múlt héten Jávor Benedek már ezzel szöges…..
lébenkanál 2012.02.02 16:22:12
@iii: ezt olvastad?
"Mivel ma páratlan nap van, Schiffer András nem akar az MSZP-vel együttműködni a rezsimváltás érdekében, holnap már megint igen, sőt Gyurcsányékkal is."
hvg.hu/velemeny/20120111_kaufer_uzenete_seres
Akartam írni valamit a blogomba, erre elsőként az alábbi figyelmeztetést kaptam: "Az új médiatörvény rendelkezései miatt a korábbinál egyértelműbben kell jeleznünk, mely blogok kínálnak felnőtteknek szóló tartalmat. Kérjük, a Beállítások/Általános fülön…..
lébenkanál 2011.01.30 14:44:55
@juliacska.kulka1988:
Egyiket sem kellene külön felügyelni. A sajtónak kell ellenőrizni a kormányt és nem fordítva. A post elsősorban a gyerekek védelméről szól. Vajon a Piroska és a farkas, vagy a Vasorrú bába az mehet? Shakespeare darabjait szabad leírni, bemutatni? És a Max és Moritz-ot: www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/kulfoldi/busch_w/max1/html/index.htm ?
Engem senki sem vádolhat azzal, hogy bármelyik politikai párt szimpatizánsa vagyok. Nekem mindig a rendszerrel volt bajom.   E bevezető után meg kell mondanom: egyetértek azzal, hogy szüntessék meg a magas végkielégítéseket. Én ugyan nem 98%-os különadóval kezdtem volna,…..