Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justreadonly

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
justreadonly 2021.01.07 13:38:45
@Ármándójózsi: Erre mondja a művelt angol hogy bullshit. A releváns magyar kifejezések közül a hantát érzem ideillőnek. (Értve ez alatt a szánalmas és kissé szomorú elhatárolódási próbálkozást a durcitól és hisztitől. Minek? Az is Te vagy, legfeljebb a személyiségednek nem a legszimpatikusabb része.)

Ez így legalább annyira gáz, mint Fálki nagyképű arcmentő próbálkozásai a szar írás, az éjszakai ámokfutás vagy (és ez a legsúlyosabb bűne) az itteni közösség szétrombolása miatt (vajon a többi író miért nem folyik bele a beszélgetésekbe?), vagy Alice teátrális műkirohanása a törölt nickre változtatott nevével (ami olyan, mintha egy sértett iskoláslány "Szemetek voltatok voltatok velem ezért megöltem magam" táblával vonulna be az osztályterembe. Te jobb vagy ennél.

Amúgy írásnak egész jó volt.

(Maradt 4174 karakter)