Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GINGA10BRAZIL

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dembele A hétközi mérkőzésen folytatta jó formáját a francia csatárunk, szurkolóként csak remélni tudjuk, hogy ezt a formáját, ezt az elszántságát fogja mutatni 2021-ben. És reméljük, hogy a csapat technikai stábja jól eldugta előle a játékkonzolját!..
GINGA10BRAZIL 2021.01.11 04:20:09
@Steve fan: Akar tetszik vlkinek akar nem Neymar az egy fogalom marad orokre a Barca tortenelmebe akar csak a melto elodje Ronaldinho mester :)Potolhatatlan hatas ;))) Soha nem lessz meg 1szer hozzajuk foghato szorakozas:) *hahahahaha*
GINGA10BRAZIL 2021.01.11 09:57:46
@FaramuciX: Szerintem egyaltalan nem ciki az allando Neymarozas, mert akarva akaratlanul mindig elojon a neve . Nem hiaba magasan minden idok egyik legnagyobb spilererol cselmagusarol beszelunk. Tudom ,hogy sokaknak faj beismerni ,hogy kellemetlenul hianyzik:), mert megismetelhetetlen tortenetet hagyott maga utan hahaha ;))
Barcanoticias Folytassuk!!! 2021.01.06 15:25:52
Helyszín: San Mamés Stadion, Bilbao, Spanyolország Játékvezető: Carlos del Cerro Grande (Esp) Január 6 Szerda; 21:00   Az FC Barcelona hétközi meccsen az Athletic Bilbao vendégeként lép pályára, hogy folytassa kétmeccses idegenbeli győzelmi szériáját a bajnokságban. Legutóbb csapatunk a Cádíz…..
GINGA10BRAZIL 2021.01.08 23:49:18
@Robi71: Abszolut azok is oruljenek hogy van egy Messijuk . Lehet ot is nyilvan kritizalni, meg hogy hogy nem tudott legalabb 1 dontot nyerni a harombol de erted ember tervez Isten vegez ahogy szol a mondas mert a tobbi jatekos ahogy mondod mind egytol egyig tisztelet a kivetelnek kopedelem xd . En Aguerot meg Di Mariat mindig is jo jatekosnak tartottam, csak hat bennuk sem volt meg az a plusz ami Messibe erted ugy kurva nehez hogy mindent toled varnak el ez a baj ezert nem tudtak ervenyesulni soha foleg ilyen funes morikkal , banegakkal meg a sok nyomorekkal xddd en legalabb mint Brazil drukker azert ott mas a helyzet kicsit de nyilvan van Neymar a tobbi meg szint ugy sorakozik ;) ami oriasi szamomra, hogy tavaly nyert Copat Brazilia Neymar nelkul amolyan csoda kategoria soran xddd Nezd meg regen kik alkottak a brazil valogatottat, minden oldalon egy aranylabda szintu jatekos most meg ilyen szedett vedett Coutinhok meg fernandinhok meg besenyok stb xddd :)
GINGA10BRAZIL 2021.01.09 00:33:28
@Robi71: Attol fugg nagyon kiszamithatatlan nem lehet tudni elore mindenesetre Brazilia jubileumi 20 eve lesz annak amikor utoljara VB t nyertek. Hatha ez a magikus eltelt ido ujra formalodik en elkepesztoen bizakodo vaok Neymarral az elen Katarba a 6. Vb cim jol is hangzik Brazilia szamara csak hat Isten tudja de szinten benne van pakliba hogy a hulye franciak vagy belgak vagy akar a spanyolok nekem ez a top 4 jelen pillanatba . Spanyolok is kezdik magukat helyreallitani , aztan ki tudja ? Szamomra igazi leanyalom volna ha jovore Neymar VB t es vele egyutt Aranylabdat nyerne azon a magikus 2022 even mint anno Modric ket eve. Nalam Modric nem aranylabda szintu jatekos nem rossz de nem is aranylabda szint xddd csak hat ezt meg senki nem csinalta meg hogy 1 even belul minden letezo individualis dijat megnyert mai napig nem fogtam fel :)
GINGA10BRAZIL 2021.01.09 01:08:52
@Robi71: Latom battya neked is vannak fobiaid nyilvan negativ ertelembe az ilyen Dembelektol ,Coutinhoktol , Griezmanoktol stb-stb . Latva ezt a Barcelonat en azt mondom ha en lennek a vezeto akkor minel hamarabb osszekotnem oket egy zsakba oszt eladnam a piacon xdd amig lehet beloluk profitalni mert amugy 20 forintot nem adnek ezekert, de nalam De Yong is nagyon pengeelen tancol most vlmivel jobb meccsro meccsre de ha en lennek a helyukbe kitaposnam a belemet eze a meze :) itt derul ki igazan az , hogy kibe milyen potencial van kibe van meg az a bizonyos x ;) es valjuk be nagyon de nagyon kevesen valnak ugy isten igazabo be. Nezd meg Hazardot mindig is egy kozepszeru jatekosnak tartottam be is igazolodott mihelyst Madridba igazolt xdd igy lesz ezzel mbappe is haha xd . En meg akibe latok fantaziat az Fati meg Pedri beloluk lehet vlmi :) de en a fel vagy 3/4 barca jatekost elkuldenek a francba oszt hoznek egy van Dijkot , De Bruynet , meg termeszetesen Neymart vissza vennem ennyi az egeszbe a kulcs oszt tudnam oket meg finanszirozni is :) Kezdo : Ter Stegen , Jordi A, van Dijk, Pique, Dest , De Yong , De Bruyne , Pedri, Messi , Neymar, Fati oszt johet barki :)