Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koszliderc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Koszliderc 2021.01.23 19:02:27
@Ármándójózsi: két slukk között pötyögd be mit is okoz, csepp a tengerben, de azért...
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
Koszliderc 2021.01.17 22:45:31
@azula: csak ráragadt dani farkáról a kórság
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Koszliderc 2021.01.15 22:52:39
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
Koszliderc 2021.01.12 09:56:47
@Magentax: csak akkor megint a csajok kaptak volna tőlük, hogy miért nem ellenkeztek vagy záratták ki magukat a játékból.
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
Koszliderc 2021.01.10 18:18:56
@Magentax: Bálintra, mintha ilyen gyönyörűségekre lenne szorulva.
Koszliderc 2021.01.10 22:53:40
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..