Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rituálé

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén volt a Maladype társulat új bemutatójának, a Alfred de Musset Lorenzaccio c. darabjának munkabemutatója a Krétakör bázisán. Az előadást Zsótér Sándor rendezi, a bemutató várhatóan októberben, a következő évadban lesz, a Thália Színházban. Az együttműködés…..
Rituálé 2009.06.03 15:04:05
Ilyen belülről az egyik kiállított tárgy, kattintásra interaktív panoráma nyílik, amiben az egér húzásával körbenézhetsz:Ha nincs webkamerádHa van webkamerád és elég gyors a géped (a képet nem rögzítjük!)Ha többre vagy kíváncsi, gyere el, és nézd meg a kiállítás…..
A szabadulóművész apológiája azt a nap mint nap tapasztalható jelenséget vizsgálja, hogy mindig a másikban, és sohasem magunkban keressük egy probléma gyökerét. Metaforikusan próbálja kifejezni a depresszióból való kitörés technológiáját, amely legelébb önvizsgálatot…..
Az immár két éve elsősorban iskolákban játszott hamlet.ws előadásunkat legközelebb január elején láthatják felnőtt nézőink a Kisképző (IX. ker. Török Pál u. 1.) autentikus környezetében. Január 5. és 8. között minden este 8-kor kezdünk, helyfoglalás a jegy@kretakor.hu…..