Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ryanphil

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
ryanphil 2011.08.03 17:33:05
Évtizedes múltadban kotorászva nálad hány problémás dolog merülne fel? Rossz döntések, hibás felismerések...
Ne azzal foglalkozz hányan fizettek a szolgáltatásaiért. A múltja bűneiért nem vonhatod felelősségre és nem is büntetheted. Sem jogod, sem érdeked.

Sok olyan lányt ismeretes akire az egyetemévei alatt simán illik a kurva jelző, de annyi esze sincs, hogy eltartsa magát. Drogért, piáért, albiért vagy a buli kedvéért kefélteti magát de az hogy ezt pénzért tegye és stabilizálja a renoméját....
Ergo, mielőtt tudtad, érdekelt hogy hányan voltak vele előtted?
Szerinted újra megtenné?

Nyilván csalódott vagy, de...
....csak egy példa - mégha kicsit sarkított is: A szovjet megszállás során megerőszakolt és "szexmunkára" kényszerített - mostmár - nagymamakorú nőknek mostmár unokáik vannak, semmi nem gátolta meg azt hogy szeressék azokat, akikhez ragaszkodnak. Nyilván nem kedvtelésből tették - de szerintem kevés az, aki kedvtelésből tesz ilyet. Aki mégis, az nem titkolja a szerettei elől.

továbbá kicsit erős megállapítás, de alátámasztható: K-ból lesz a legjobb feleség.

A csaj szülei pedig enyhén szólva bunkók, vagy nem szeretik a gyereküket. Egy igazi szülő minden körülmények közt kitart a gyermeke mellett, pláne ha már azt is látja, amiért aggódott (szexmunka) már régóta nem pálya és biztos-boldog jövője lehet a lányuknak.

Viszont a korrektség, amivel kezeli a helyzetet a csaj, az több mint becsülendő. Nem akarja elhitetni veled hogy az nem úgy volt....stb. Fogadd el, zár le és Hidd el, hogy szégyelli amit tett, de már nem lehet lemosni a múltat.

Ne is akard. A tiétek a jelen és a jövő uh hajrá!

Ha szereted, bocsáss meg!
A Füzestuning készülő standján találtam ezt a szigorú Trabantot. A barnás-bordós selyemfény és a 17-es felnik nem szokványosak: mintha a pokol valamelyik bugyrát használnák mélygarázsnak. Az ablakok elvesztették keretüket, nem áll el fülként az ajtó teteje. A speciális…..
ryanphil 2009.04.10 20:53:18