Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barna_

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idézek egy új dzsesszlemez megjelenéséről szóló sajtóhírlevelet. Az a gyanúm, hogy a magyar sajtó tulnyomó része ebből nem fogja tudni pontosan kisakkozni a zenekar felállását:Egri János (1966) évek óta a legjobb hazai jazzbőgős és basszusgitáros. Nagy merészség (és főleg…..
Barna_ 2010.04.01 17:37:38
ha a "szlengopera" kifejezés undort, kérdőjelet, izgalmat, félelmet vagy egyéb emberi érzelmet ébreszt benned, hallgass bele eme trekkbe! készítette: tóváriné, halas, madaras. a narrációt írta: göttinger. ..
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..
SOHARÓZA Készül a Mindenütt jó 2009.09.19 13:20:00
 "Csapasd a teletabit, ikszelj, gömbözz!" Gőzerővel folynak a Placcc fesztiválra készülő Mindenütt jó című előadásunk próbái. Tegnap este összeraktuk fennállásunk történetének egyik leginkább slágergyanús dalát, egy igazi rádióbarát himnuszt. A fenti…..
Szevasztok! Átállás 2009.07.14 09:25:45
A mai nap folyamán (kedd) kiélesítjük az új frontendet. Ez elvileg nem jár hosszabb leállással, viszont kisebb katasztrófák történhetnek, kommentekben lehet jelezni, ha valami nagyon nem megy...
A júniusi EP-választáson (és valószínűleg a következő országgyűlési választáson is) pöcsöt rajzolunk a szavazólapra. Állampolgári részvétel nélkül nincs demokrácia, a jelenlegi kínálatból azonban egyetlen pártot sem lehet jó szívvel támogatni, különben meg minek.…..
Az árkkommunikáció egyel gazdagabb országokban egészen más metódust igényel (jókat röhögtem például az "Olcsó Hús" feliratú hűtőifákon a Lehel piac környékén). Igényes megjelenítést, komoly büdzséből gazálkodó kreatív csapatot és persze tapasztalt rendező.…..