Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pucsur

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze nekünk, a ruszkik épp jelezték, hogy gázt Európa momentán csak tőlük vehet. A jelzés brutalitásáról persze lehet elmélkedni, meg is teszik mások például TótaW, de itt van egy hosszabb elemzés is. Én ebbe most nem mennék bele. A tény: háború volt. Remélhetőleg tényleg…..
pucsur 2008.08.13 12:36:46
Nálunk mindenki támogatást vár, ha gazdag, ha szegény !Aki szociálisan rászoruló annak járjon, de NE annak aki minimálbérrel van bejelentve, luxuskörülmények között él és viszi és mutogatja a kis papírkáját, hogy ő "csak ennyit" keres, NEKI MINDEN JÁR!!!
Én nem kapok semilyen támogatást, mert egyedül vagyok és 36 éve egy munkahelyen dolgozom középfokú végzettséggel havi netto 120 e- ért, így SEMMI NEM JÁR!(bár lehet, hogy ennek örülmöm kellene, legalább van munkám ...) A környezetemben viszont sokan kapnak, mert egy megállapodott összeggel vannak bejelentve így "papíron" a jövedelmük kevés és JÁR ! Két gyermekem közül is csak az egyik kap, mert a menyem gyeden van, de a havi kifizetnivalójuk így is több, mint az én jövedelmem! Akkor talán nem azt kellene megvizsgálni, hogy kinek milye van és aszerint támogatni ? Minimálbérből egy családi házat (és most nem mondok extra dolgokat ) fenntartani plusz még megélni hogyan lehet, mert aki tudja adja meg a receptet, mert nekem a saját jövedelmemből csak "kis lakás" fenntartására fussa !
Tehát kedveskéim akkor a támogatás mégis kinek jár ? Tehát mindenkinek csak Nekem nem, aki bérből és fizetésből élek és tisztességes adófizető vagyok !
Hát ezért tart itt az ország, mert ez nem a Ferike meg a Viktorka harca ! Ezen Mo lakosságának kellene változtatni, a mentalitáson és hogy tisztességesen éljünk és ne mindig sumákolva a kiskaput keresve, döngetni azt, hogy NEKEM EZ JÁR !
Vagy talán ez túl demagog szöveg ?